Furkan Hava Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2023 Merhabalar, 2023 Corolla Dream X Pack ve 2022 Focus 1.5 Benzinli Titanium arasında kalsanız hangisini önerirsiniz, özellik olarak Dream X pack daha dolu gözüküyor fakat Focus'ta kaporta vb. kalite olarak daha üstün gibi, Focus'un liste fiyatı da sıfır Corolla'ya kıyasla daha yüksek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2023 kardeşim toyota ya biniyor. gayet güzel araba, atmosferik motor olduğundan ikisinin de hızlanmaları biraz yavaştır. yokuşlarda fazla devir çevirip motor sesini bayağı duyuyorsunuz. toyota cvt şanzıman başarılı ve sorunsuz. focus tan kesinlikle az yakar. ford şanzıman nasıl bilmiyorum.. yakıt odaklı düşünürseniz toyota daha iyi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Hava Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2023 Haklısınız Corolla'nın yakıt tüketimi daha az, focus benzinli daha fazla yakıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2023 japon arabalarina hicbir zaman isinamadim. hibrit olmadiktan sonra hicbir toyotanin yuzune bakmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2023 21.10.2023 - 23:09 tarihinde, Ozan Kar yazdı: japon arabalarina hicbir zaman isinamadim. hibrit olmadiktan sonra hicbir toyotanin yuzune bakmam. Gerçek Japon lazım Subaru Levorg Awd gibi mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap