mehmet ayaz Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2023 Merhaba Arkadaşlar ; yaklaşık 1 aydır araçta rölanti dalgalanması mevcut gaz kelebeğini yeni temizlettim bazen motor soğukken kendi kendine yükseliyor ve gaza pedalına 1 kere basınca eski haline geri geliyor Bu dalgalanmayı ışıklarda beklerken gene aynı şekilde yapıyor Bazen de vites değiştirmek için debriyaja bastımda kendi kendine yükseliyor Daha önce başına bu şekilde bir olayla karşılaşan biri varmıdır Acaba bunun nedeni nedir ? Herkese iyi Forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2023 Sanırım 2014 veya 2015 yılında bir güncelleme sonrasında vites değişeceği zaman otomatik devir yükseltme özelliği gelmişti. Bu aynı vites düşürürken gaza dokunup devri yükseltip vitese takma tekniğini bir nevi gerçekleştiriyor. Mesela ben hep vites düşürerek dururum, 2. vitese düştükten sonra duracağım zaman debriyaja basınca aracı sanki 1. vitese kadar düşürecekmişim gibi anlık gaz verir. Eğer bahsettiğiniz buysa normal. Ama farklı bir durum varsa enjektörler ile alakalı da olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Bindal Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2023 2013 dizel aracımda aynı sorun vardı. Hava akışmetresini temizledim düzeldi. İnternete çokça video var. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
mehmet ayaz
Merhaba Arkadaşlar ;
yaklaşık 1 aydır araçta rölanti dalgalanması mevcut gaz kelebeğini yeni temizlettim
bazen motor soğukken kendi kendine yükseliyor ve gaza pedalına 1 kere basınca eski haline geri geliyor
Bu dalgalanmayı ışıklarda beklerken gene aynı şekilde yapıyor
Bazen de vites değiştirmek için debriyaja bastımda kendi kendine yükseliyor
Daha önce başına bu şekilde bir olayla karşılaşan biri varmıdır
Acaba bunun nedeni nedir ?
Herkese iyi Forumlar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap