Fikret Ö. Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2023 Merhabalar. Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2023 Whatsapp çözünürlüğü düşürür, boyutu küçültmek için. Google drive gibi uygulamalarla orjinal boyutta paylaşım yapılabilir. Bir alternatif de youtube hesabı açıp, telefondan youtube'a aktarmak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2023 19.11.2023 - 14:19 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Merhabalar. Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır? belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz. birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2023 22 saat önce, Mehmet Demir yazdı: belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz. birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor Mehmet hocam teşekkürler ilginize. Aslında benim istediğim şey whatsappdaki durum paylaşımındaki çözünürlük. Sanırım çözümü yok gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap