Oktay Rekt Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2023 Arkadaşlar selam 2.el bir 2015 focus aldık trendX paketli.Satın aldığımız adam double teyp (ekran) taktırmış,ekran gerek navigasyon gerek diğer uygulamalar olsun gayet düzgün çalışıyor fakat bluetooh’dan müzik dinledigim zaman ses kendi kendine kapanıyor 5-10 saniye sonra cızırtılı şekilde tekrar ses geliyor.Bluetooth’dan kaynaklı olduğunu düşündüm FM Radyoya geçtim yine aynı sorun var.Bu arada sesi yükselttiğim zaman bu sorun daha sık yaşanıyor.Bazen de sesi sadece kısıkta 5-6 da açtıgımda da oluyor yani biraz karışık.Neyden kaynaklandığını bi türlü çözemedim bu sorunu daha önce yaşayıp çözen var mı? Veya bi bilgisi olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2023 Bahsettiğiniz tarzda sorunlar genelde kötü kablolama, kablolarda kırılma, oksitlenme, temassızlık gibi elektrik iletimi ile ilgili sorunlardan kaynaklanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap