Serdar yaman Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bir yerlerde 1.0Tde bunun ve start stopun standart olduğunu okudum galiba ama şimdi bulamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Mevcut başlığımız Serdar abi sonradan taktırma olarak, gereksiz buluyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Mevcut başlığımız Serdar abi sonradan taktırma olarak, gereksiz buluyorum. bana da gereksız galıyor fakat konu goremedıgım ıcın actım...amaaaaaaaaaaa konu ogru yere tasınmıstır yakupçum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Dursun dursun soru sormuşsun zaten belki biri taktırmak ister ilerde... Ayrıca o videoyu biz yükledik youtube'a AÇIKLAMA; kısmında da konunun linki var yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Dursun dursun soru sormuşsun zaten belki biri taktırmak ister ilerde... Ayrıca o videoyu biz yükledik youtube'a AÇIKLAMA; kısmında da konunun linki var yani ben bılıyorum zaten yuklese yakup yuklemıstır vıdoyu dıye:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 sanki sonradan taktırmak için kapıda bir yer hazırlığı yok gibi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 sanki sonradan taktırmak için kapıda bir yer hazırlığı yok gibi.... walla bende merak ettim abi araba eşimde gelsin bende bakacam :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 kapıyı komple değiştirebiliriz sanırım. O da tuzlu olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 valla gerek yok demeyin. İlk defa KGS den geçerken okuyucu cihaza uzak kalınca kapıyı hafif açtığımda tırnak ucu kadar bile olmayan ama beni üzen ufak bir kapı darbesi aldı benim makine. Fakat o kadar yaklaşmıştım ki video daki sistem, kapı o kadar açıldıgında devreye girmezdi. En iyisi sabit olanı. O değil böyle bir araca neden kapaı koruma yapmamışlar anlamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Başkalarının kapılarından sizi kim koruyacak...??? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 hiç değilse benim hatamı tolere etmiş olsaydı mutlu olurdum doğrusu. Auto King de ufak bir düzeltme yaptıracagız artık yapacak birsey yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarik Agarer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Ama soruya bir cvp gelmemiş net olarak sanırım türkiyede yok bu ürün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 İstenilse getirtilebilir. Almanya'da 100 Avro civarında bir rakkam telaffuz ediliyor idi. Ancak kullanıcılar çabuk kırılmasından/bozulmasından pek şikayetçi, fazla ilgi görmedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serdar yaman
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap