Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 4 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4 2 saat önce, Mehmet Demir yazdı: 0 araç ötv matrahları belli değil mi? Matrahlarda bir değişiklik yok bildiğim kadarıyla. Olacağını da sanmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ocak 4 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4 (düzenlendi) Bazı markalar 2024 fiyatlarını açıklamış. Corsa en son 1.190 bin lirayken 1.332 liraya çıkmış Polo'nun en son hangi fiyatta kaldığını bilmiyorum ama 1.407 bin lira olmuş. ( öznel görüşüm rakipleri arasında bile bu arabaya bu para verilmez) Astra'nın GS paketi en son 1.670 bin lirayken 1.816 bin liraya çıkmış. Bayide fiyatlar ne olur, liste fiyatı üzerinden indirim yaparlar mı bilemiyorum ama görebildiğim kadarıyla son dönemdeki gibi kampanyalar 2024 modeller için yapılmazsa otomobillere ulaşım artık daha zor olur. Şu sıra elde kalan, indirimli fiyatlarda kalan 2023 stoklarından araç alabilenler şanslı olur. Ben Ağustos'ta ultimate Corsa'yı 1.135'e almıştım. 5 ayda 200 bin lira zam yemiş oldu. Ocak 4 Cenk Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Şengül Yanıtlama zamanı: Ocak 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5 VID-20231226-WA0001.mp4 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5 10 saat önce, Cenk Demirel yazdı: Bazı markalar 2024 fiyatlarını açıklamış. Corsa en son 1.190 bin lirayken 1.332 liraya çıkmış Polo'nun en son hangi fiyatta kaldığını bilmiyorum ama 1.407 bin lira olmuş. ( öznel görüşüm rakipleri arasında bile bu arabaya bu para verilmez) Astra'nın GS paketi en son 1.670 bin lirayken 1.816 bin liraya çıkmış. Bayide fiyatlar ne olur, liste fiyatı üzerinden indirim yaparlar mı bilemiyorum ama görebildiğim kadarıyla son dönemdeki gibi kampanyalar 2024 modeller için yapılmazsa otomobillere ulaşım artık daha zor olur. Şu sıra elde kalan, indirimli fiyatlarda kalan 2023 stoklarından araç alabilenler şanslı olur. Ben Ağustos'ta ultimate Corsa'yı 1.135'e almıştım. 5 ayda 200 bin lira zam yemiş oldu. pejo 2008 de opsiyon hariç 1800tl demiş. tiguan r line 2400 olmuş (vw'de halen 2023 model fiyatları var, 2024'e biraz daha koyarlar üstüne). Firmalar 2023'ü iyi satışla kapattılar. O nedenle kampanya konusunda acele etmezler bence. Stokçuların iptal ettiği siparişlerden ötürü çok sayıda araç kaldığı için, aslında iyi fiyata satıldı son dönemde. İlk 3 ay pek bir indirim olmaz. Sonra satamayanlardan başlar kampanyalar. 13 saat önce, Mehmet Demir yazdı: 0 araç ötv matrahları belli değil mi? %80'e sabitlendi pratik olarak 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5 %90 özürlü raporlu olanları 1590k ya yükseldi ama diğer matrahlarda gelişme yok gibi.. hoş 1200k araba satılınca?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap