Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Mann Hava Filtresi Uygun Mudur?

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Aracimin periyodik bakımı geldi. Filtre setini mann aldim. Bizim araclarda asil hava filtresinde bi tirnak oluyor. Mann bunu sonradan kaldirmis gerek yok diye. Kullanan varmı bosch veya mann filtre cunku ikisindede tirnak yok. Yerinden falan oynarmi. Asil filtrenin fotografini koyuyorum

IMG_20240110_074144.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 5 ay sonra...

Merhabalar,

Aracın yıllık bakımı yaklaştı. Genelde önerilen bir marka mann filtre seti. Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? 

Kullanıp memnun kalan veya kalmayan yazarsa sevinirim. 

Veya sizin tavsiyeleriniz varsa.

https://www.uzmanparca.com/urun/ford-kuga-1-5-tdci-dizel-mann-filtre-bakim-seti-2016-2019-hava-yag-yakit-karbonlu-polen-23156

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Yakup Ç. A., başlığı Focus Mk3 Mann Hava Filtresi Uygun Mudur? olarak değiştirdi
47 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

hem de nasil. mann iyidir ancak saticiyi bilmiyorum.

Satıcı firmaya baktım biraz. Bir tane şikayet var parça değişimi hakkında. Onuda değiştirmişler ve müşteri teşekkür etmiş.

Sanırım güvenilir bir site.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? 

Sahte konusunda "peynir ekmek gibi" Hocam maalesef. Verdiğiniz siteden son 3 veya 4 bakım parçalarını hatta triger setini aldım. Hiç yanlış veya sahte ürüne denk gelmedim , benim açımdan güvenilir bir site. Farklı bir firma denemek istedim ilk gelen yağ bağıra bağıra sahteydi, iade ettim.

Konu başlığına gelirsek Mann ve Filtron markalarda o tırnak yok fakat uyumlu parça aldıysanız sorun oluşturacak bir durum yok.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

12 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Merhabalar,

Aracın yıllık bakımı yaklaştı. Genelde önerilen bir marka mann filtre seti. Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? 

Veya sizin tavsiyeleriniz varsa.

https://www.uzmanparca.com/urun/ford-kuga-1-5-tdci-dizel-mann-filtre-bakim-seti-2016-2019-hava-yag-yakit-karbonlu-polen-23156

4 kere bu siteden alış veriş yaptım. Bütün parçalar orijinal geldi.
Zaten çalıştığım ustaya teyit ettirmeden kullanmıyorum.
Ustamda gelen parçalara onay verdi.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9 saat önce, Emre Akaydın yazdı:

Sahte konusunda "peynir ekmek gibi" Hocam maalesef. Verdiğiniz siteden son 3 veya 4 bakım parçalarını hatta triger setini aldım. Hiç yanlış veya sahte ürüne denk gelmedim , benim açımdan güvenilir bir site. Farklı bir firma denemek istedim ilk gelen yağ bağıra bağıra sahteydi, iade ettim.

Konu başlığına gelirsek Mann ve Filtron markalarda o tırnak yok fakat uyumlu parça aldıysanız sorun oluşturacak bir durum yok.

Teşekkürler ilginize

Daha araştırma aşamasındayım. Ama buradan bu takımı alacağım artık.

7 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı:

4 kere bu siteden alış veriş yaptım. Bütün parçalar orijinal geldi.
Zaten çalıştığım ustaya teyit ettirmeden kullanmıyorum.
Ustamda gelen parçalara onay verdi.

Mustafa hocam çok teşekkür ederim. Bu seti alayım o zaman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.