Ersin KÜÇÜK Oluşturma zamanı: Mart 9 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 9 İyi akşamlar. Focus 1 aracımın ön farları gençlerin heyecanına dayanamadı. Malumunuz.Orjinal far bulamadım. Depo marka iki adet far aldım. Farların içine far ayar motorunu takmaya çalışıyorum. Far içinde motorun oturacağı kısımda bir parça var. Bir türlü çıkartamıyorum. Bu parçayı nasıl çıkartırım. Çaresiz kaldım. Diyebilirim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9 Kendi ekseninde çevireceksiniz. Motoru da aynı şekilde çevirerek takmanız lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ersin KÜÇÜK Yanıtlama zamanı: Mart 10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10 Teşekkür ederim.. Motoru bu kısıma takmak çok zor. Uçtaki topuz kısım karşı tarafa bir türlü oturmuyor. Çok uğraştım. Taktım zannediyorum. Kontrol ediyorum,derken topuz kısım yuvasından çıkıyor. Motoru yerine oturtuktan sonra çevirmek söz konusu değil. Niye basit yöntemler varken bile bile zor olan yöntem seçilir çözemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10 Ersin bey üreticiler yansanayi far alıp içine motor takmayı düşünerek üretim yapmıyorlar. O motorlar takıldığında cam falan henüz kapalı olmadığı için üretim aşamasında kolay aslında. Kaldı ki bir de hiçbir aftermarket ürün OEM kalitesini tutturamıyor malesef. Kazara tutturursa OEM oluveriyor zaten 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ersin KÜÇÜK Yanıtlama zamanı: Mart 10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10 Farları Depo Türkiye'ye götüreceğim. Bakalım çözüm olacak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ersin KÜÇÜK
İyi akşamlar.
Focus 1 aracımın ön farları gençlerin heyecanına dayanamadı.
Malumunuz.Orjinal far bulamadım.
Depo marka iki adet far aldım.
Farların içine far ayar motorunu takmaya çalışıyorum.
Far içinde motorun oturacağı kısımda bir parça var.
Bir türlü çıkartamıyorum.
Bu parçayı nasıl çıkartırım.
Çaresiz kaldım.
Diyebilirim.
Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap