Engin Uzunoğlu Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2012 Android telefonuna ics güncellemesi alan var mı? Arabayla sorun çıkarıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bu başlık faydanıza olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Ics iniyor şu anda HTC XE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Vaaay i s gelmexi henuz bize. Xperia neo kullaniyorum. Nisan ortasi surulecekmis... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 (düzenlendi) HTC diyorum..... Sense arayüzü biraz hafiflemiş, genel olarak şık olmuş, yağ gibi kayıyor telefon. Arabadan görüşmede problem yok, yarın tam olarak test ederim. Nisan 3, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Arkadaşlar konuyu böldüm malum F3 ile ilgisi yok ve en genel konuyu takip eden fazla.. Yanlış alarm olmasın ilgi ve anlayışınız için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Ics iniyor şu anda HTC XE Bugun bir arkadaşım sordu ice cream sandwich i indirdim mi diye güncellemelere bakıyorum ama güncelleme yok diyor HTC EVO 3D telefonum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 http://shiftdelete.net/htc-ics-guncelleme-listesini-yayinladi-35613.html Burada liste var. Evo yaz sonuna doğru sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Bu başlık faydanıza olabilir İyi olmuş dikili bir konum oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Engin senin telefon yurt dışı mı? Benim vodafone TR ROMlu sensationa daha güncelle yok ama pekçok avrupa ülkesinde çıkmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 (düzenlendi) Doğrudur Doğubank'dan almıştım. cid no'su : HTC_001. orjinal telefonda İngilizce, Almanca,İspanyolca, İtalyanca,Lehçe var. CID Getter programı ile cid numarasını görmek mümkün. Nisan 5, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yurtdışı olduğundan almıştır güncellemeyi.. Xperia serisine güncelleme gelmeye başlayacak yakında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Engin şimdi senin telefon HTC Sensation XE mi? Kaç para bu telefon? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Engin şimdi senin telefon HTC Sensation XE mi? Kaç para bu telefon? sıfır istersen: http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-sensation-xe-16-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcsensixe&categoryId=371946#Gorseller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Bunun düz sensation olanını alıcam ben sanırım, hele şu doğum telaşı bir geçsin de. Doğubankta kaçadır acaba düz sensation? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap