Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 En son benden fiyat isteyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 En son benden fiyat isteyin aypone mu diyosun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 aypone mu diyosun? Hayır, doğubank'ta kaç para dedin ya abi; benden de fiyat isteyin belki daha ucuz'a bulurum yani Buarada i 4s 1450 lira Pass kaydı gerekli sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Xe tavsiye ederim. Doğubank pasaport kayıtlı 1300TL ye almıştım. Bu aralar HTC One gelecek çok daha ileri bir cihaz ama pahalı olur. Özel merakınız varsa bu işlere alın. Yok telefondur, uğraşmam diyorsanız İphone 4 var eşimde oda çok iyi bir telefon. Türkiye garantili XE 1900-2000 civarıdır sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Evet xperia'ya geliyor. Ama Sony çoğu modelde yüklenmesini tavsiye etmiyor. Arc altı zayıf kalır sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Ben alacağım modele karar verdim, HTC Sensation alıcam (XL yada XE olmadan) Pasaportun tarihi geçti mi acaba benim, bir bakayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Ben alacağım modele karar verdim, HTC Sensation alıcam (XL yada XE olmadan) Pasaportun tarihi geçti mi acaba benim, bir bakayım. Yurtdışına son 1 ay içinde çıkış yapma şartı ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Arkadaşta bundan var çok güzel, alıyım mı? Hemde bonusa 12 taksit, hemde ödemesi Ağustosta başlıyor. http://www.hizlial.c...f=akakce&v=1.12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 HTC nin arayüzü dah güzeldir. Telefoncular da biraz karıştırın bence. Galaxy S2 çıktı bunun üzerine. Bugünlerde s3 bekleniyor. Merakım yok diyorsanız hayli hayli işinizi görür. Bu arada garantili iphone 3 de alabilirsiniz 1000TL civarına. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 abicim i4 8 gb sıfır 1100 lira hemde kaç ay önce aldığım fiyat. 3gs sıfır 750 lira Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 (düzenlendi) 2 ay önce ıraka gittiğimde ordan iphone 4s 16 gb aldım fiyatı 1250tlydi sarj ömrü sorunu haricinde memnunum Nisan 5, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 2 ay önce ıraka gittiğimde ordan iphone 4s 16 gb aldım fiyatı 1250tlydi sarj ömrü sorunu haricinde memnunum ios 5.1 yüklediniz mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Şimdi benim kullanım amacım, telefonun yanında bunu bir ajanda olarak kullanmak.yani bütün hatırlatmalarımı, ödemelerimi kısa notlarımı alabilmek. Öyle muhteşem bir şey olmasına gerek yok, bu söylediklerimi yapsın tabii bunun içinde ekranı biraz büyük olsun ki rahat rahat notlarımı yazayım. 1.250 tl ye de alırım kaçak falan ama toplu para vermek istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 (düzenlendi) ios 5.1 yüklediniz mi ? yükledim yakup fark etti ama o kadar değil sabahtan aksama zor atıyor beni hatta sen sorunca tekrar baktım ios 5.1 yazılımınız güncel diyor kullanım 3 saat 7dk. beklemede 8 saat,52 dk kalan sarj %45 gösteriyo suanki veriler bunlar.. Nisan 5, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 yükledim yakup fark etti ama o kadar değil sabahtan aksama zor atıyor beni hatta sen sorunca tekrar baktım ios 5.1 yazılımınız güncel diyor Daha ne istiyorsun abi, sen bir İphone kullanıyorsun cep tel degil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap