Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Daha ne istiyorsun abi, sen bir İphone kullanıyorsun cep tel degil o kadarda olsun diyorsun yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 abicim i4 8 gb sıfır 1100 lira hemde kaç ay önce aldığım fiyat. 3gs sıfır 750 lira Nerde bu 750 lira? netten baktım 1.100 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Nerde bu 750 lira? netten baktım 1.100 TL Dogubank işi abi Oyle faturali sıfır bulmak zaten zor ve almak mantıksız Bence. Temiz ikinci el TR malı i4 Ler var 1000 lira civarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Bu samsung benim hoşuma gitti, HTC istiyordum ama bunun fiyatı çok uygun. Alsam mı acaba ben bunu? Yakup bedava konuşurmuyuz bununla? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Basmayın yaramaaaaaaa....... Bizim tele de var ICS ama Samsung'un kendi ROM'u değil. Yükleyeceğim de yemiyor işte.. Telefonu ilk günden Brick yapınca bidaha yemiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Bu samsung benim hoşuma gitti, HTC istiyordum ama bunun fiyatı çok uygun. Alsam mı acaba ben bunu? Yakup bedava konuşurmuyuz bununla? Arkadaslar bilir, Viber (tavsiye) en kalitelisi Tango Fring Skype Line Varsa olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 whatsapp ücretli olmuş yakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 whatsapp ücretli olmuş yakup Ucretliydi zaten abicim, zaman zaman kamp yapıyorlar free oluyor takip etmekte fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Arkadaslar bilir, Viber (tavsiye) en kalitelisi Tango Fring Skype Line Varsa olur Alayım mı yani ben bunu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Alayım mı yani ben bunu? abi bilmem ki..limit nedir ? Ben şuan hala iphone diyorum..Android alacaksan da HTC olsun mümkünse.. Param değer kaybetmesin herşeyin uygulamasına sahip olayım diyorsan iPhone'dan başka bişeye bakma diyorum.. Açık kaynak ile program'a izin veren android'i al diyemiyorum içten..Seçim sizindir.Programlar için ise; ben bilmiyorum onlar var mı diğerlerinde..Eğer varsa iphne ile konuşabilirsin beleş http://www.viber.com/ varmış bak..Kullananlar varsa yorumlasın bakalım iyi çalışıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 viber android'de de var... ios'ta olan çoğu program android için de yapılmakta geliştirici tarafından.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Alayım mı yani ben bunu? Aydın abi Samsung S2 al şu an için en iyisi o bence. Sokak arası telefoncularda 1100 liraya bulabiliyorsun. (İmei çakılmış. ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Viber ics ile düzgün çalışmıyor şu anda. Güncelleme gerekli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Aydın abi Samsung S2 al şu an için en iyisi o bence. Sokak arası telefoncularda 1100 liraya bulabiliyorsun. (İmei çakılmış. ) S2 ye o kadar para vermem ben Hasan, yani 1600 tl vermem, öyle çakılmışa falan hiç girmem zaten. Ben en iyisinin değil benim işişmi en iyi şekilde görecek olanın peşindeyim. bir telefona 1.000 tl den çok para vermek mantıklı görünmüyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 S2 ye o kadar para vermem ben Hasan, yani 1600 tl vermem, öyle çakılmışa falan hiç girmem zaten. Ben en iyisinin değil benim işişmi en iyi şekilde görecek olanın peşindeyim. bir telefona 1.000 tl den çok para vermek mantıklı görünmüyor bana. Tabi tabi çalıntı işlerine girme zaten abi, örnek kendiliğinden çıktı bile sistem güvenlik seviyesini görmüş oluyoruz bu sayede.. ikinci el temiz bir i4 alabiliriz abi sana, 1100'den ucuz olur kesinlikle.. beğenmedin 1 ay sonra 50 lira ucuza tekrar sat :)yada aynı yada daha fazla edit : http://www.sahibinde...-78711816/detay şunu 1050 liraya peşin alabiliriz mesela.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4-16gb-siyah-sim-free-kayitli-temiz-80483445/detay 1000 lira yine sorunsuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap