Tolga K Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Ben galaxy s2 ye yaptim ics guncellemesini. Samsung pek bi degisiklik yapmamis ayrica rami fazla kullaniyo. Ben pek sevmedim daha dogrusy alisamadim. Bence ciktigi gibi guncelleme yapmayin guncellemeyi yapip kullananlarin yorumunu aldiktan sonra yapin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Güncellemeden pek kaçış yok ama. 1-2 ay sonra app'ler eski versiyonla çalışmamaya başlar. Aslında bende telefonun cid ayarlarını değiştirmek istiyorum. Cidnum:HTC_001 yapmak istiyorum, ama kurcalamakda istemiyorum. Kararsız kaldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Ben de standart sensation da ICSten çok da memnun değilim, HTCye mail attım GBe geri dönebilir miyim diye. Upgradeler geri dönüşsüzdür dediler. Bana bir beleş navigasyon söyleyin veya crackli link verin forumdaşlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 crackli link verin forumdaşlar.. Bu konuyu PM/ÖM üzerinden yapalım lütfen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Ben de standart sensation da ICSten çok da memnun değilim, HTCye mail attım GBe geri dönebilir miyim diye. Upgradeler geri dönüşsüzdür dediler. Bana bir beleş navigasyon söyleyin veya crackli link verin forumdaşlar.. Gb ye geri donebilirsin Cenk abi; fakat odinle baglayip download moddan yuklemen lazim. Karmasik ve biraz tehlikeli. Beles navi konusunda eve gidince link atarim Cenk abi. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bu konuyu PM/ÖM üzerinden yapalım lütfen... Katılıyorum. Bu konular hukuki açıdan sıkıntı yaratabilir.. crack'li, ilaçlı, şuruplu programları forum üzerinden paylaşmayalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Ben de standart sensation da ICSten çok da memnun değilim, HTCye mail attım GBe geri dönebilir miyim diye. Upgradeler geri dönüşsüzdür dediler. Bana bir beleş navigasyon söyleyin veya crackli link verin forumdaşlar.. Blackmarket veya Applanet gibi uygulamalar var. Bunlar free market şeklinde çalışıyor. Güvenlik seçeneklerinden google market dışı app yüklemeye izin vermeniz gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bişey olmaz merak etmeyin..Size en fazla kaldır o linkleri derler kaldırırsınız. Yalnız sensation ekran qHD (960X540 ) olduğundan bazı navigasyon yazılımları tam ekran çalışmıyor. Ben de crackli sygic vardı. Yalnız bu ICS gelince ne olduysa kapandı ben de marketten güncelledim şimdi haftaya kapanacak. Blackmarket ve applanet telefonda var ama bulamadım ben dişe dokunur bişey. Bu arada DNS ayarlarını yapabildim. Bu durumda belki applanetten daha fazla şey bıulabilirm akşam evde bakayım. Sygicin fiyatı uygun olsa alacağım ama yılda 3 kere kullandığım nav için o para da verilmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bişey olmaz merak etmeyin..Size en fazla kaldır o linkleri derler kaldırırsınız. Yalnız sensation ekran qHD (960X540 ) olduğundan bazı navigasyon yazılımları tam ekran çalışmıyor. Ben de crackli sygic vardı. Yalnız bu ICS gelince ne olduysa kapandı ben de marketten güncelledim şimdi haftaya kapanacak. Blackmarket ve applanet telefonda var ama bulamadım ben dişe dokunur bişey. Bu arada DNS ayarlarını yapabildim. Bu durumda belki applanetten daha fazla şey bıulabilirm akşam evde bakayım. Sygicin fiyatı uygun olsa alacağım ama yılda 3 kere kullandığım nav için o para da verilmez. Bende igo var ama o ekran cozunurlugu icin yok galiba. 4 gibi bulup donecegim sana Cenk abim. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Gerek kalmadı Hasan sağolasın...Nette kıyamet gibi varmış zaten şu an indiriyorum Önce telefondaki Sygici kaldırıp sonra yeni indirdiğimi yükleyeceğim (bu zaten daha önce yüklemiş olduğum versiyon) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bişey olmaz merak etmeyin..Size en fazla kaldır o linkleri derler kaldırırsınız. Yalnız sensation ekran qHD (960X540 ) olduğundan bazı navigasyon yazılımları tam ekran çalışmıyor. Ben de crackli sygic vardı. Yalnız bu ICS gelince ne olduysa kapandı ben de marketten güncelledim şimdi haftaya kapanacak. Blackmarket ve applanet telefonda var ama bulamadım ben dişe dokunur bişey. Bu arada DNS ayarlarını yapabildim. Bu durumda belki applanetten daha fazla şey bıulabilirm akşam evde bakayım. Sygicin fiyatı uygun olsa alacağım ama yılda 3 kere kullandığım nav için o para da verilmez. Donanım haber forumunda ilgili başlıklarda navi program apk dosya paylasimlari oluyordu. Oralarda arama yaptırın. Ayrıca Android Türkiye ve 444Android siteleri var. Forumlarinda navi paylasimlari vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 maalesef olmadi gene calismiyor. sygicin websitesinden anladigim kadariyla bu versiyon ics ile uyumlu degil. uyumlu versiyon 2 aya kadar cikacakmis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 maalesef olmadi gene calismiyor. sygicin websitesinden anladigim kadariyla bu versiyon ics ile uyumlu degil. uyumlu versiyon 2 aya kadar cikacakmis. Cenk abi igo hakkında pm atıyorum. Sen kendine uygun çözünürlük apk sını indir var qHD. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Igo'dan şaşmayın bence... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Baydığımın farkındayım ama Sygic çok iyidir mümkünse Sygicten devam etmek isterim.. Neyse ben yanlış anlamışım 1-2 aya çıkacak versiyon özel Vodafone ROMlarını destekleyecekmiş yani bana bir faydası yok... Bende olan 10.0 versiyonu ICSi desteklemiyormuş ama Şubatta dağıtılan 11.2.6 versiyonu destekliyormuş. Sağolsun internette cömert çok arkadaş var . Bunları yayınlamışlar . Dün akşam birinden indirdim oldu gibi hem daha yeni bir harita, hem daha hızlı bir navigasyon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap