İbrahim ilhan Oluşturma zamanı: Nisan 13 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 13 (düzenlendi) Dün akşam araba gaz yememeye başladı bugünde gelen ses baya bi yükseldi sanayiye götürmeden sizlere sorayım dedim focus 2006 model 110luk trend paket Ford.MP4 Nisan 13 İbrahim ilhan tarafından düzenlendi Modeli yazmayı unuttum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13 2 saat önce, İbrahim ilhan yazdı: gelen ses baya bi yükseldi Turbo büyük ihtimal, 1800 devir üzerine çıkmadan yavaş yavaş servise/ustaya götürün. Çekici daha da sağlıklı olur, arıza/masraf büyümesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan yazılı Yanıtlama zamanı: Haziran 26 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26 Hidrolik direksiyon yağ ına bir bakın Power yağlama yapmazsa da böyle ses çıkartır uğultu var mı araçta özellikle sağa sola direksiyonu çevirirken uğulduyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İbrahim ilhan
Dün akşam araba gaz yememeye başladı bugünde gelen ses baya bi yükseldi sanayiye götürmeden sizlere sorayım dedim
focus 2006 model 110luk trend paket
Modeli yazmayı unuttum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap