Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

MK4.5 Car-play adaptörü önerisi

Erdem Ay

Önerilen Mesajlar

59 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Benim kullandığım adaptör resimdeki. 

image.png.9e45ed1906e1e9031b084c7c79b2ab94.png

Ben de var bu , alacaksanız almayın. Ben Ankara'ya teslimata geleceğim elden veririm size kullanın beğenirseniz 2.el parası neyse bana gönderirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Ben de var bu , alacaksanız almayın. Ben Ankara'ya teslimata geleceğim elden veririm size kullanın beğenirseniz 2.el parası neyse bana gönderirsiniz.

Yakup bey güzel fikir😃Dediğiniz gibi yaparız. Ne zaman gelirsiniz siz Ankara’ ya

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Corsa'yı ne zaman satarsam ertesi gün 😄 Çarşamba inş veya perşembe. 

Cuma gelirsiniz inşallah😃şehir dışında olacağım. Perşrmbe gecesi dönüşüm😌 İnşallah denk getiririz de, misafirim olursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 4 ay sonra...

Arabada multimedya işini biraz daha geliştirdik. Bir arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti, ürün Carlinkit Android 13 Box Max 8gb ram-128 rom. Ben bunun daha yeni versiyonu TBox Max (Ambient) aldım. Bu cihazın avantajı hem carplay hem de android tablet ekranına sahip olabiliyorsunuz, her ikisi arasında geçiş yapabiliyorsunuz ama açıkçası carplay' den daha fazlasını sunduğu ve pratik olduğu için carplay' e gerek duymuyorsunuz. Android 13 ile bildiğiniz google store üzerinde ne uygulama varsa hepsini indirebiliyorsunuz. Örneğin geçtiğimiz günlerde hastane ziyaretine gitmiştik ve beklemem gerekiyordu, netflix açtım ve bekleme zamanını keyifli geçirdim. Aracı benim gibi kablolu çalışanlar için kablosuz bağlantı imkanı da büyük rahatlık. Arkadaşımın aracında kablosuz bağlantı olduğu halde, sırf video oynatımı vs için bu cihazdan almış. I Phone kullanıcısı iseniz basit bir otomasyon ile (kestirmeler) araca bindiğinizde cihaz otomatik olarak I Phone hotspot üzerinden internet beslemesini yapıyor, hiç bir şekilde telefonla vs uğraşmıyorsunuz. Açılması focus' da biraz zaman alıyor, örneğin eşimin aracında kapılar açıldığında hemen cihaza elektrik verdiğinden onlarda koltuğua oturduğunuzda bağlanmış oluyor, daha çabuk açılıyor yani. Cihazı şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle reklam değildir, ilgili firma ile alakam yok:), zaten bir çok satıcısı var. Amerika' da falan da baya popüler youtube da gördüğüm kadarıyla.

IMG_5451.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.