Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim...Anlaşılan mazotla sildirip sonrada yıkatacağım... Yorumlarınıza sağlık... Ön cam hariç camları da gazyağıyla silip kuru bezle parlatabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 .ayrıca araçlar metalik siyah renk oldukları için genelde daha önceden hazırladığımız mazotla yıkanmış kurutulmuş bezlerle silerek tozunu alırdık gayet güzel parlatır. Bizim araç metalik renk pek sayılmaz ama parlak fümedir.Bunu bende denemek istiyorum açıkcası işe yarıyor mu gerçekten ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Bizim araç metalik renk pek sayılmaz ama parlak fümedir.Bunu bende denemek istiyorum açıkcası işe yarıyor mu gerçekten ? siyahtan kastım tozu çok belli ediyor diye surekli temiz tutmak zorunda olduğumuz için boyle pratik bir yol şeçmiştik her renk araca uygulanabilir.ilk zamanlar biraz fazla tozlanabilir ama çok kolay toz alınır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Benim arabada da bir sürü boya tozu var,kaporta zımpara kağıdı gibi oldu,speedy de arabayı yıkattığımda sordum kille yıkama yapılması lazım dediler arkasından da boya matlaştığı için boya koruma gerekiyormuş.Bu işlem için 150 TL fiyat verdiler,fiyat uygun mu sizce ya da beni yönlendirebileceğiniz bir yer var mı? Samet yardımcı olur bu konuda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Samet yardımcı olur bu konuda. Samet'le bir görüşelim o zaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Samet'le bir görüşelim o zaman... Görünce Samet yazar sanırım, yada pm at istersen. Olmadı Yakup'da numarası vardır ondanda alabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Benim arabada da bir sürü boya tozu var,kaporta zımpara kağıdı gibi oldu,speedy de arabayı yıkattığımda sordum kille yıkama yapılması lazım dediler arkasından da boya matlaştığı için boya koruma gerekiyormuş.Bu işlem için 150 TL fiyat verdiler,fiyat uygun mu sizce ya da beni yönlendirebileceğiniz bir yer var mı? boya tozunu vs kill alır , zımpara gibi yani çok çizik varsa uygulama şart elbette kill + boya koruma içinse fiyat iyi hangi malzemeyi kullanıcakları hakkında bilginiz var mı ? ne taraftasınız ona göre yönlendiriyim bende yapardımda şuan malzemem eksik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Mevsim itibari ile asfalt çalışmaları başlar. Faydalı bir bilgi veriyim. Yolda taze asfalttan geçip arabaya sıçratırsanız.Vardığınız yerde marketden bir paket sana yağı veya benzeri alıp sıçrayan yerlerine sürün, birkaç kez tekrarlayın. Sonra yıkayın. Geçmiş olsun. Not: Sana yağı vb katı yağ yiyenler hala varsa 2 kere düşünsün. + Margarin tahminlerden çok daha yanıcıdır, bu da bir diğer enteresan yanı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Kill uygulamanız lazım boyanın üzerindeki bütün pisliği söküp alırsınız kesin çözüm http://www.meguiars....products_id=145 yanında bunla uygularsanız daha iyi olur ama yok o kadar masrafa derseniz su ilede yapabilirsiniz http://www.meguiars....?products_id=73 (zorunlu değil ama bence bunuda alın ) videoda 2.25 'den sonra nasıl uygulacağınızı gösteriyor Umarım yardımcı olmuşumdur Kullanmaya üşeniyorum tertemiz duruyor aylardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 boya tozunu vs kill alır , zımpara gibi yani çok çizik varsa uygulama şart elbette kill + boya koruma içinse fiyat iyi hangi malzemeyi kullanıcakları hakkında bilginiz var mı ? ne taraftasınız ona göre yönlendiriyim bende yapardımda şuan malzemem eksik Boya koruma için ne kullanacaklarını sormadım,öncelikle gazyağı ile bir deneme yapacağım sonuç alamazsam kil+boya koruma düşünürüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap