Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 17 Merhabalar, Önce sizlere sormak istedim Ford marka araç alırken MTV'yi ödemiyorlar mı? Hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 2024 ilk yarı için öder, Temmuzu alıcıya kitler. Öyle biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 2023 eylülde aldığım honda scooterın mtv sini bana ödettiler hatta söylemediler bile e devlette görmüştüm, otomobillerde aynıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Opel de ödedi Corsa'yı son günde 🙂 Tekliflerinde de yazıyordu. Ben Ford alırken fiyat teklifinde ne yok diye eksik aramadım MTV yokmuş meğer ve birçok bayi böyle yapıyor gibi bir şey söylediler. Türkiye geneli bir anket yapacağım elimden geldiğince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 (düzenlendi) Ben aldığımda Haziran ayıydı. Temmuz başı teslim olur diye onlara kitlemiştim ikinci taksidi. Öyle kalmış aklımda. Mayıs 17 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 1 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: Opel de ödedi Corsa'yı son günde 2023 Ağustos'ta Corsa'yı alırken benim de ilk mtv'yi ödemişlerdi. Hatta noterde ruhsat çıkarırken ki masrafını da ben ödemiştim sonra banka hesabıma parayı gönderdiler. Sanırım markadan markaya değişiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 İçinde bulunulan 6 aylık taksit ödenir genelde. Ödenir derken ücret içinde tescil masrafı olarak yer alır aslında. Şimdiye kadar hiçbir sıfır araçta ödemedik. 5 saat önce, Adem Kazıl yazdı: 2023 eylülde aldığım honda scooterın mtv sini bana ödettiler hatta söylemediler bile e devlette görmüştüm, otomobillerde aynıdır. Ben de ödemiştim. Bayiler burnunda kıl aldırmıyor zaten. 😀 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 (düzenlendi) hiç kontrol etmedim. merak ettim (içime korku da düştü). 8 nisanda teslim almıştım arabayı lanet olsun. ödememişler. 3500 tl görünüyor taksit Mayıs 17 Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17 Ayıp etmiş Ford. Geçen yıl bir arkadaşın Nisan ayında aldığı aracın ödenmemişti, Peugeot idi sanırım, bayiye arayıp söyle dedim öyle de yaptı ve bayi ödedi Ocak mtv yi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Geçen yıl mayıs ayında alınan Subaru Solterra için ödemediler, sözleşmede yoktu zaten. Biz ödedik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Bu son yıllarda olan bir durum. Bazi firmalar ödemiyor . Bazıları ödüyor. BUradan araba alacakların kulağına küpe olsun. Alırken en temel şeyleri bile konuşmak sözleşmeye yazdırmak lazım. Eskiden anahtar teslim diye bir kavram vardı (Dingiliz OTR =on the road diyor hani) . Bu yasal olarak trafiğe çıkabilecek araba demektir. Yani arabada bulunması gereken trafik seti , yangın tüpü, zorunlu sigorta, MTV , ruhsat plaka her şey dahildi. Fakat pek sayın hükümetimiz önce büyük Sigorta şirketlerinin lehine (vatandaşın aleyhine ) zorunlu sigortayı serbest bırakınca ; anahtar teslim kavramı kafadan kadük oldu. Çünkü firmalar kime ne kadar zorunlu sigorta çıkacağını bilmediğinden fiyat teklifinde bu yer almıyor. Oradan girince trafik setini yangın tüpünü MTV yi herşeyi çıkardılar. Artık firmalar arabaları on the road yani anahtar teslimi vermiyor. Dolayısıyla bunları ödeyemeyebiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Bildiğin üç kağıt, bayiler iyice leş oldu. Son iki senede üç kuruşluk ahlakları da açıktan para alma vs vs derken yok oldu. Bende sormaya çekiniyorum, tansiyonum çıkmasın diye açıp sorasım gelmiyor valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 17 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ayıp etmiş Ford. Geçen yıl bir arkadaşın Nisan ayında aldığı aracın ödenmemişti, Peugeot idi sanırım, bayiye arayıp söyle dedim öyle de yaptı ve bayi ödedi Ocak mtv yi. hocam pazartesi arayacağım. şansımı deneyeyim. normalde satış yapılmaması lazım. ikinci elde borcu vardır diye yapmıyorlar. borçsuzken satış yapılıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18 1 saat önce, Ali Gök yazdı: pazartesi arayacağım. Ödeyeceklerini sanmam ama aramak lazım, saçma bir uygulama. 1 saat önce, Ali Gök yazdı: normalde satış yapılmaması lazım Sıfır araç için geçerli değil bu durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19 ilk 6 ayı ödediler.. 2. yi ben ödedim. hatta ek mtv ninde 2. sini ödedim yıl bitmeden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap