Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20 Buraya da bakınca haliyle MTV dahil olacağını varsayıyorsunuz her zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mayıs 20 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20 2 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: Buraya da bakınca haliyle MTV dahil olacağını varsayıyorsunuz her zaman. fiyatlar nihai ve kesin nitelikte olmayıp yazan ifadeden yola çıkarak ödemiyorlar o zaman. her işte bir kaçış yolu bırakıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 21 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21 On 5/20/2024 at 2:10 PM, Yakup Ç. A. said: Buraya da bakınca haliyle MTV dahil olacağını varsayıyorsunuz her zaman. Orada MTV dahil sigorta hariç demiş zaten. Kıvırabilecekleri bir yer yok ödemeliler. Yıllar yıllar önce ben Akotodan defalarca araba aldım ve MTV yi hep kendim ödedim. Ama ben zaten plakasız alıyordum arabayı. Plaka işlemlerini kendim yapıyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap