Ali Gök Oluşturma zamanı: Mayıs 20 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 20 arkadaşlar yaz geldi. arabaların içi yanmaya başladı. pratik ön cam güneşliği ne önerirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 20.05.2024 - 16:21 tarihinde, Ali Gök yazdı: arkadaşlar yaz geldi. arabaların içi yanmaya başladı. pratik ön cam güneşliği ne önerirsiniz. Ali hocam ben şundan kullanıyorum. Oldukça pratik. Geniş olması açısından da tüm camı kapatıyor. Fiyatlar yükselmiş biraz ama. https://www.hepsiburada.com/olunca-oto-on-cam-gunesligi-p-HBV00000WH6VT 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 teşekkür ederim kocam yorumlarda da herkes memnun. zaten 500 600 tl den aşağıya birşey kalmadı ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28 6 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Ali hocam ben şundan kullanıyorum. Oldukça pratik. Geniş olması açısından da tüm camı kapatıyor. Fiyatlar yükselmiş biraz ama. https://www.hepsiburada.com/olunca-oto-on-cam-gunesligi-p-HBV00000WH6VT Bende buna benzer bir sey kullaniyordum, ne zaman aldim hatirlamiyorum (2018?) ama 30tl gibi birsey olsa gerek 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 2008'e ben de uygun bir güneşlik bulamadım. Ayna kısmı çok aşağı indiğinden güzel oturmuyor standart güneşlikler. Zaten genelde 2 boy var. 140x70 ya da 130x60. Yukardaki güneşlik 140x80, bu sedan arabaya biraz geniş gelebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim H.K Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Şemsiye şeklinde ki güneşliklerden aldım. Ben memnun kalmadım, malzemesi kaliteli değildi dikiş yerleri genişledi bazı noktalarda şemsiye teline tutturulan kısımlar vardı yine oralar koptu. Öyle bir şey düşünürseniz bilginiz olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Bende buna benzer bir sey kullaniyordum, ne zaman aldim hatirlamiyorum (2018?) ama 30tl gibi birsey olsa gerek 🙂 Aynen ben de o zamanlar almıştım. Bazen gece uzun yolda biraz kestirmek gerekirse de güzel oluyor. Işık rahatsız etmiyor. Şu anda da kullanıyorum. Malzeme de kaliteli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Yıllar önce Rossmann'dan tüm camı kapatan, dışarıdan takılan güneşlik almıştım. Gayet memnunum. Hala satılıyor mudur bilmiyorum ama bulabilirseniz tavsiye ederim. Ölçü olarak Focus MK3'ün tüm camını kapatıyor. üst köşeleri kulakçık şeklinde kumaş, kapılara kıstırılıyor.. Alt köşelerin de içine dikişle magnet koymuşlar, kaporta ya da ön direklere uygun bir noktadan tutturuluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 29.05.2024 - 01:12 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Bende buna benzer bir sey kullaniyordum, ne zaman aldim hatirlamiyorum (2018?) ama 30tl gibi birsey olsa gerek 🙂 kullanan herkes memnun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Kahraman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 Ben de https://www.hepsiburada.com/olunca-oto-on-cam-gunesligi-p-HBV00000WH6VT bu linkteki üründen kullanıyorum, uzun yıllardır. Bauhaus'tan 2017-2018 civarında 19 TL'ye almıştım. Yıllardır kullanıyorum çok memnunum ne yırtılma ne bükülme hiçbir şey olmadı, tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 29.05.2024 - 11:11 tarihinde, Kerem Bozdoğan yazdı: tüm camı kapatan, dışarıdan takılan güneşlik almıştım. kar koruma diye geçiyor onlar https://www.trendyol.com/genel-markalar/carneil-buzlanma-onleyici-araba-cam-ustu-kar-ortusu-su-gecirmez-on-ve-yan-2-cam-koruma-p-57050134 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 2 saat önce, Olcay Sert yazdı: kar koruma diye geçiyor onlar https://www.trendyol.com/genel-markalar/carneil-buzlanma-onleyici-araba-cam-ustu-kar-ortusu-su-gecirmez-on-ve-yan-2-cam-koruma-p-57050134 bu kadar büyük olmasa da evet, bu tip bir ürün kullanıyorum. gayet memnunum. Yaz kamplarında ağaç altına park edince ön camın kirlenmesini de engelliyor. 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Haziran 4 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4 yuh ya. 574 tlden 698 tl ye yükselmiş bugün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 4 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4 120 liraya karfurdan aldım C200’e. Autokit marka. Kalınlığı vs iyi. Bence gayet yeterli 🙂 Güneşlik alınca vantuzları sıcak suya atmayı unutmayın, şeklini alsınlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5 15 saat önce, Murat Kav. yazdı: vantuzları sıcak suya atmayı ilk defa duydum teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap