Ömer Uslu Oluşturma zamanı: Mayıs 22 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22 Soruda sorduğum gibi esp var mı ve nerden kontrol edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22 Kontağı açtığınızda göstergede esp işareti var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Uslu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22 Hayır yok buda yok demek galiba :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22 2 saat önce, Ömer Uslu yazdı: Hayır yok buda yok demek galiba 🙂 Aynen öyle… Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23 Öyle bir opsiyon vardı ama pek alan olmazdı, ya da ben denk gelmedim. ESP, mk3 kasada yokuş kalkış için ön şart olunca değerli bir detay olmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23 8 saat önce, Murat Kav. yazdı: yokuş kalkış için ön şart olunca değerli bir detay olmuştu ESP EU regülasyonları aracılığıyla 2012'den itibaren üretilen (satılan da olabilir emin olamadım) araçlarda zorunlu kılınmamış mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23 (düzenlendi) 3 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: ESP EU regülasyonları aracılığıyla 2012'den itibaren üretilen (satılan da olabilir emin olamadım) araçlarda zorunlu kılınmamış mıydı? evet bi tarihten sonra zorunlu oldu Mayıs 23 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap