2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Evet bir başka arıza/problem ile karşı karşıya kaldım…
2020 model Focus ecoblue 53xxx km arabamda sağ aks arızası; ilk hareket anında çatur çutur ses yapıyor, Kasım 2023 de sol aks hafif boşluk sebebi ile garantiden değişmişti. Bu kez sağ aks için servise gittim, garanti Mart 2024 tarihinde bittiği için direk ret cevabı geldi Otosandan.
İyi niyet garantisini sorduğumda “garanti bitiminden sonra 21 gün” olduğunu söylediler.
Soru
Gürkan Çakıroğlu
Evet bir başka arıza/problem ile karşı karşıya kaldım…
2020 model Focus ecoblue 53xxx km arabamda sağ aks arızası; ilk hareket anında çatur çutur ses yapıyor, Kasım 2023 de sol aks hafif boşluk sebebi ile garantiden değişmişti. Bu kez sağ aks için servise gittim, garanti Mart 2024 tarihinde bittiği için direk ret cevabı geldi Otosandan.
İyi niyet garantisini sorduğumda “garanti bitiminden sonra 21 gün” olduğunu söylediler.
Yarın Otosanı arayıp şikayet kaydı oluşturmayı düşünüyorum.
Bakalım nelerle karşılaşacağız…
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
4
3
3
Popular Days
Haz 12
13
Haz 11
8
Tem 10
6
Tem 9
3
Top Posters For This Question
Gürkan Çakıroğlu 12 posts
Ali Gök 4 posts
Ozan Kar 3 posts
Erdem Ay 3 posts
Popular Days
Haz 12 2024
13 posts
Haz 11 2024
8 posts
Tem 10 2024
6 posts
Tem 9 2024
3 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Evet bir başka arıza/problem ile karşı karşıya kaldım… 2020 model Focus ecoblue 53xxx km arabamda sağ aks arızası; ilk hareket anında çatur çutur ses yapıyor, Kasım 2023 de sol aks hafif boşluk s
Gürkan Çakıroğlu
Bir güncelleme yapayım, Otosan aks için %75 katkı vermeyi kabul etti, işçilik ve parça için toplamda 12K gibi ödeme yaparak değişimi kabul ettim. Parçayı bekliyoruz...
Gürkan Çakıroğlu
Güzel bir rakam verdiler 😂 İşçilik ve kdv dahil 45K.
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap