Aykut Kara Oluşturma zamanı: Haziran 14 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14 (düzenlendi) Arkadaşlar 3 tane resim ekledim Yağ kaçak sızıntı problemi var hangi parçadan gelebilir, neden gelebilir çözüm yolu nedir? 2013 1.0 Ecoboost Haziran 14 Aykut Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14 Hemen hemen aynı yerde bizim araçta da var bu şekilde bir sızıntı. Ustama sorduğumda terlemedir o dedi.( Geçiştirmişte olabilir bilmiyorum.) ama uzun bir süredir var fakat herhangi bir yağ eksiltmesi vs yaşamadım. Aklıma külbütör kapak contasının çatlamasından kaynaklı bir sızıntı olabileceği geliyor bir tek, eğer aracı değiştirmezsem onuda bir sonraki bakımda değiştiricem, sizde bir kontrol edin,ettirin derim kronik çünkü bunlarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykut Kara Yanıtlama zamanı: Haziran 14 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14 Benim aklıma da o şekilde geldi külbütör contası zamanla özelliğini yitiriyor bu motorlarda kronik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadir Akyol Yanıtlama zamanı: Haziran 14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14 Ustanın bakması lazım bence. Yag değişimi sonrası sağda solda yag kalıp rüzgarın etkisi ile yayılmış olabilir mesala. Yada yukarıdaki gibi conta yada terleme olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 15 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15 (düzenlendi) kürbütör mü adı bilmiyorum. kauçuk korumanın altında ki plastik kapakta çentik var. oradan kaçırır.. eğer çatlak yoksa conta + çentiğe silikon takviyesi ile düzelir. en iyisi kapağı da değiştirtmek. triger değiştirtti iseniz son 1-2 yılda işçilik hatasına sokturun. triger yenilenirken o contanında yenilenmesi lazımdı. yenilendi ise conta montaj hatası. eğri büğrü bir conta, dengeli güzel yerleştirilip sıkılması lazım. 2 yıl sınırsız km garantisi var yetkili servisin. bende triger değişince yaptı 1 sene sonra garantiden yenilediler üst contaları hatta para ile 2 conta daha eklediler, bunlarda yenilense iyi olur diye. ---------------- sarı kutu içinde ki parçayı yada parça içindeki silikon diyaframı bugüne kadar hiç değiştirmedi iseniz mutlaka değiştirin. hiç değiştirmedi iseniz motorunuz biraz sesli çalışıyordur. oradan çıkıp aşağıdaki beyaz parçaya giren hortumu motor çalışırken çıkarın, parmağınızla kapatmaya çalışınca emip parmağınız yapışıyor mu yoksa parmağınız yağlanıyor mu? @Aykut Kara bunca zaman değişmedi ise değiştirin https://tr.aliexpress.com/item/1005004653145354.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.20.3e8c3d12kMqdgR&gatewayAdapt=glo2tur Haziran 15 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aykut Kara
Arkadaşlar 3 tane resim ekledim Yağ kaçak sızıntı problemi var hangi parçadan gelebilir, neden gelebilir çözüm yolu nedir?
2013 1.0 Ecoboost
Aykut Kara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap