Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Arkadaşıma alacaz Sizce ? Neden ? 2004 model 94 bin km clk 200 kompressor 2011 Pug 308 Cabrio Fiyatları aynı... http://www.sahibinde...76942989/detay# Mercedes bu http://www.sahibinde...55574491/detay# Pug bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Kesinlikle clk 200 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 mercedes adı yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Ben Peugeot 308 Cabrio diyorum. 1.6 THP 156 bg Otomatik(Keşke Manuel olsa) bence yeterli. Ha bana kalsa ille de Cabrio olmasın derse gitsin aynı motorlu 508 alsın. Aynı fiyat neredeyse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Ben Peugeot 308 Cabrio diyorum. 15 yaşına gelmiş bir araca binmeye gerek yok. Onu servisten çıkartamazsınız. (Bence) 1.6 THP 156 bg Otomatik(Keşke Manuel olsa) bence yeterli. Ha bana kalsa ille de Cabrio olmasın derse gitsin aynı motorlu 508 alsın. Aynı fiyat neredeyse. Kriter cabrio olması yani başka seçenek sunma boşuna Alacak ailede 97 model merco var, birde ml 04 var.. yani servis işi hikaye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 (düzenlendi) 2004 model 94 bin km clk 200 kompressor konuyu oku lannnnn adamı hasta etme -Mesaj gitti resim gitti. - Benim görüşüme gelince araç heralde şu veya benzeri. http://www.sahibinde...76942989/detay# Ben beğendim ama güncellik iyidir diyorum. Peugeot 308 CC diyorum. Mecedes olacaksa 2005 üstü olmalı ön panel ve klimanın tipi değişiyor. Öyle olursa alın gitsin bence Mercoyu. Yoksa peu iyidir. Nisan 4, 2012 YkP CgTy tarafından düzenlendi Olum konuya bi bak, ilk mesajı bi okuuu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Tabiikide CLK Sorumu bu 20 senelik Mercedes sıfır km peugeotdan iyidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Bana da sorarsan öyle tabi ki.. Aile, metal tavan olmasını beğeniyor felan filan ondan dolayı ikilem oldu birazcık pug'un otomatiğinde felan sorun var mıdır acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 SLK alın o zaman metal tavan istiyorsanız Yada hardtop ayarlanır ve son derece şık oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 SLK alın o zaman metal tavan istiyorsanız Yada hardtop ayarlanır ve son derece şık oluyor Clk için hardtop var mı fabrikasyon, gördün mü hiç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Bu eziyetli işi niye bize yaptırıyorsun, alacak adam kendi seçsin o kullanacak... Yien de - Farklı tarzları olan araçlar, Mercedes konforlu oturaklı ve ağır, Peugeot görsel olarak da kullanım olarak da daha hoppa. - 8 yaşında Mercedes 1 yaşında Peugeot'yu cebinden çıkarır diye düşünüyorsanız çok tutucusunuz derim. - Hardtopu her zaman tenteye tercih ederim. - Mercedes ikinci eli göreceli iyidir doğal olarak. Ben Peugeot'yu alırdım, daha iyi bulduğum için değil, yaşıma ve tarzıma daha uygun olduğu için Sonuçta gene ilk cümleye dönüyorum, bu tercihin genel geçer doğrusu olmaz, kullanacak adam seçsin, tarzına göre! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Clk için hardtop var mı fabrikasyon, gördün mü hiç ? http://www.clkhardtop.com/tech_info.html Buyur yako Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 - 8 yaşında Mercedes 1 yaşında Peugeot'yu cebinden çıkarır diye düşünüyorsanız çok tutucusunuz derim. Neden tutuculuk olsun abicim ? 1 yaşında Peugeot. Kalite / Konfor / Yoltutuş / Güvenlik konularında Hangi Mercedese rakip olabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan çil Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Ben Peugeot yu alırdım.Nedeni ise 2011 olması, birde görünüş olarak diğerinden daha çok ilgi çekiyor bence...Peugeot RCZ de güzel olurdu aslında sadece bu ikisi arasında mı tercih? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Bu eziyetli işi niye bize yaptırıyorsun, alacak adam kendi seçsin o kullanacak... Yien de - Farklı tarzları olan araçlar, Mercedes konforlu oturaklı ve ağır, Peugeot görsel olarak da kullanım olarak da daha hoppa. - 8 yaşında Mercedes 1 yaşında Peugeot'yu cebinden çıkarır diye düşünüyorsanız çok tutucusunuz derim. - Hardtopu her zaman tenteye tercih ederim. - Mercedes ikinci eli göreceli iyidir doğal olarak. Ben Peugeot'yu alırdım, daha iyi bulduğum için değil, yaşıma ve tarzıma daha uygun olduğu için Sonuçta gene ilk cümleye dönüyorum, bu tercihin genel geçer doğrusu olmaz, kullanacak adam seçsin, tarzına göre! Kesinlikle ama yorumlarda önemli tabi ki Çok fazla hız tutkusu olan arkadaşımız değil.. birde 2.el değeri var 2009 oldumu pug fiyatı 50'lere iniyor...Sınıf farkının getirdiği farklar da var tabi, arka boylar gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap