2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Emme hava sıcaklık sensörü motor soğukken sabah işe giderken olcuyorum hep çalıştırmadan bakıyorum 20 yada 30 C gözüküyor teklemesi bundan olabilirmi araç soğukken 20 derecede kalirmi bugün sabah saat sabah 5 te hava derece 19 C idi arabayı calistirmadan baktım sensor sıcaklığı 25 idi normalmi yoksa sensör 0 derecede mi olması lazım ilk calistirmada .anlamadım gitti isindimi derece rolantide yukseliyo sürerken sabit kalıyor 20 30 derece aralari
Aracım ilk calistirmada ayda bir iki kez tekliyor enjektörler yeni takildi motor buloguda değişti ama bir türlü sorunu çözemedim araç dizel 2.0 Ford focus bu maf sensorunbsicaklik değeri araç birgün kaldıktan sonra sıcaklığı 20 olurmu ilk başlangıçta 0 olması lazım degilmi
Soru
ErcanD
Aracımdaki teklemeyi çözemedim obd cihazla sensörleri ölçtüm bozukluk varmı yorum yapa bilirmisiniz
Emme hava sıcaklık sensörü motor soğukken sabah işe giderken olcuyorum hep çalıştırmadan bakıyorum 20 yada 30 C gözüküyor teklemesi bundan olabilirmi araç soğukken 20 derecede kalirmi bugün sabah saat sabah 5 te hava derece 19 C idi arabayı calistirmadan baktım sensor sıcaklığı 25 idi normalmi yoksa sensör 0 derecede mi olması lazım ilk calistirmada .anlamadım gitti isindimi derece rolantide yukseliyo sürerken sabit kalıyor 20 30 derece aralari
Aracım ilk calistirmada ayda bir iki kez tekliyor enjektörler yeni takildi motor buloguda değişti ama bir türlü sorunu çözemedim araç dizel 2.0 Ford focus bu maf sensorunbsicaklik değeri araç birgün kaldıktan sonra sıcaklığı 20 olurmu ilk başlangıçta 0 olması lazım degilmi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 0 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap