Tuncay Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 (düzenlendi) bu uygulamayı bu forumda görüdüm bende yapmaya karar verdim ve bugün elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Nisan 4, 2012 Tuncay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 hocam tarif ettiğin siteye üye olmamızmı gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 hocam tarif ettiğin siteye üye olmamızmı gerekiyor Site şart değil..Üyelik istiyorsa olmalısınızdır Herhangibir siteden bu tip bir yöntem ile alabilirsiniz. linklerin sonu .jpg gibi bitsin. tek tek linki alıp şuan mesaj yazma kısmında gördüğünüz RESİM kutucuğuna yapıştırmanız dahilinde resim eklenir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 iyide ben bunu yaptım aradan 1 hafta geçti bak seninkide öyle oluyor yamuluyor içinde sıcaktan ısıya duyarlı bişiler kullan şablon yaparken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 o zaman stop lambasını söktüğümüz zaman kenarlarında süngerimsi bir malzeme var aynı ondan bulup onunla yapmak lazım belki o daha iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama, normal a4 bir kağıdın süper olduğunu okumuştum. Lazer yazıcı ile yazdıktan sonra kesiyordu galiba. Kağıdın bu şekilde yamulmayacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 (düzenlendi) Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama, normal a4 bir kağıdın süper olduğunu okumuştum. Lazer yazıcı ile yazdıktan sonra kesiyordu galiba. Kağıdın bu şekilde yamulmayacağını düşünüyorum. Ben yazmistim abi belki baska bir yerde de okumuz olabilirsin yakin zamanda söktum kagitta bir yanma yamulma vs. yoktu. Nisan 10, 2012 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama, normal a4 bir kağıdın süper olduğunu okumuştum. Lazer yazıcı ile yazdıktan sonra kesiyordu galiba. Kağıdın bu şekilde yamulmayacağını düşünüyorum. a4 kağıdı yamuldu nokta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 a4 kağıdı yamuldu nokta. Abi kullandığın kağıttan olabilir şimdi fotokopi kağıdına kurutma makinasıyla 1dk civarında yakından ısı uyguladım hiçbir yamulma belirtisi olmadı. Sadece frende yanacak bir lamba bu kadar ısıyı zaten veremez. Belki ince yada plastik içerikli kağıt kullanmışssındır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 doğrudur kardeşim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap