İsmet Vecdi Erdine Oluşturma zamanı: Haziran 30 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 30 internette böyle bir ürün buldum. Bilgisi olan veya kullanan var mı? https://roadtop.com/products/ford-sync2-wireless-carplay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30 Uzun yıllardır var olan bir ürün. Kendim kullanmadım ancak forumda kullananlar vardı. Neyi merak ediyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kan Yanıtlama zamanı: Temmuz 4 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4 aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 4 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4 17 dakika önce, Mehmet Kan yazdı: aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? aracım ford focus 3.5 titanyum paket 2016 model bu aracın teyibine car paly yükleye bilirmiyim arkadaşlar eyer böyle bir uygulama yada kit varsa lütfen yardım edermi rıca etsem? Sync2 ye car play yükleyemezsiniz ancak sync3 dönüşümü yaparak car play Android Auto ya kavuşabilirsiniz. (Maliyetli bir dönüşüm) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmet Vecdi Erdine Yanıtlama zamanı: Temmuz 6 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6 1.07.2024 - 00:30 tarihinde, Semih O. yazdı: Uzun yıllardır var olan bir ürün. Kendim kullanmadım ancak forumda kullananlar vardı. Neyi merak ediyorsunuz? Kullanan varsa, deneyimleri hakkında bilgi edinmek için sordum. Sync 3 güncellemesi mi, yoksa böyle bir eklenti mi mantıklı olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6 1 saat önce, İsmet Vecdi Erdine yazdı: Kullanan varsa, deneyimleri hakkında bilgi edinmek için sordum. Sync 3 güncellemesi mi, yoksa böyle bir eklenti mi mantıklı olur? Sync 2'nin mevcut kabiliyetleri bence üstüne para harcamaya değmez. Sonuçta bu aleti aldınız diye dokunmatik hassasiyeti, cihazın performansı vs. değişmeyecek. Ben alacak olsam Sync 3 tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kan Yanıtlama zamanı: Ekim 14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14 30.06.2024 - 22:26 tarihinde, İsmet Vecdi Erdine yazdı: internette böyle bir ürün buldum. Bilgisi olan veya kullanan var mı? https://roadtop.com/products/ford-sync2-wireless-carplay Dediginiz ürünü alıp kulandınızmı ismet Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap