2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar aracım focus4 1.5tdci 150 binde arabamda son zamanda marş geç alma ve motorda değişik ses gelmesi oluştu ışıklarda rölantide beklerken motor adeta arabayı sallıyor gibi oluyor enjektörlerden şüphelendim kontrol ettirdim bir şey çıkmadı sizce bu sorunda bakılması gereken yer ne olabilir krank mili sensörü arızası vermişti sensörüde değiştim arabanın sentesini de kontrol ettirdim bir şey çıkmadı bakılması gereken yer sizce neresi olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
Soru
Yunus.Emre
Merhaba arkadaşlar aracım focus4 1.5tdci 150 binde arabamda son zamanda marş geç alma ve motorda değişik ses gelmesi oluştu ışıklarda rölantide beklerken motor adeta arabayı sallıyor gibi oluyor enjektörlerden şüphelendim kontrol ettirdim bir şey çıkmadı sizce bu sorunda bakılması gereken yer ne olabilir krank mili sensörü arızası vermişti sensörüde değiştim arabanın sentesini de kontrol ettirdim bir şey çıkmadı bakılması gereken yer sizce neresi olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap