Gökhan A. Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2012 Biliyorsunuz arkadaşlar bende 2012 F3 Hb var.. Benden 2 ay önce de eniştem jetta aldı sedanlarından.. Benim arabayı incelerken bunun bagajı çok küçük içi dar vs diyo.. Diyorum ki bu hb senınkı gıbı sedan değil anlamıyor:) iki arabayı nasıl yorumlayabiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Açıklamayı yapmışsınız zaten.. ama başlık ile ilişkilendiremedim..(hangisi mi geniş demek istiyorsunuz) Focus sedan ve Hb içi aynı buarada Vw sedan Hb ayrımını isimleri (golf-jetta) dahilinde devam ettiriyor.. Sedan Focus ve Jetta kıyaslanırsa arka kısım daha geniş doğrudur..Bir kaç cm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Açıklamayı yapmışsınız zaten.. ama başlık ile ilişkilendiremedim..(hangisi mi geniş demek istiyorsunuz) Focus sedan ve Hb içi aynı buarada Vw sedan Hb ayrımını isimleri (golf-jetta) dahilinde devam ettiriyor.. Sedan Focus ve Jetta kıyaslanırsa arka kısım daha geniş doğrudur..Bir kaç cm Eniştem sedanla hb karşılaştırması yapıp benım arabam daha geniş diyor, yukarda dediğim gibi benimkı hb senınkıyle karsılastırma yapacaksan bile sedan focusla yapman lazım dıyorum ama yok anlamıyor:) ıkı arabayı yan yana getırınce nerdeyse hb focusla sedan jetta aynı gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Bazıları için geçerli bazıları için geçerli değil (boy anlamında) çünkü firmalar aynı sınıfta bazen farklı kasa, bazen aynı kasa sunuyor.. Yani araç Sedan Focus'da olsa iç mekan değişmeyecek..Bagaj artacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Eniştem sedanla hb karşılaştırması yapıp benım arabam daha geniş diyor, yukarda dediğim gibi benimkı hb senınkıyle karsılastırma yapacaksan bile sedan focusla yapman lazım dıyorum ama yok anlamıyor:) ıkı arabayı yan yana getırınce nerdeyse hb focusla sedan jetta aynı gibi Her aracın kendine ve müşteri kitlesine göre + ve - leri vardır. Bunu kullanıcı belirler Enişteniz size benim bagajım büyük diyorsa.. Sizde eniştenize ben (focus) seriyim siz (jetta) hantal ben dinamiğim siz sıkıcı diyebilirsiniz 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 iç mekan değişikliğinden bahsetmiyor zaten.. jetta ile karşılaştırma yapıyor.. jetta (sedan) ya göre focus (hb) içi daha darmış bagajı daha ufakmış ama diyorum ki seninki sedan benimki hb boy kıyaslaması yapılmaz kı diyorum anlamıyor. bunu başka yoldan nasıl anlatabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yani neyi karşılaştırmak istiyoruz. Jetta'nın içi geniş mi? Bagajı mı? Veya Jetta daha iyi araçtır mı? Başlığa bakınca iki araç karşılaştırılıyor diye düşündüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Her aracın kendine ve müşteri kitlesine göre + ve - leri vardır. Bunu kullanıcı belirler Enişteniz size benim bagajım büyük diyorsa.. Sizde eniştenize ben (focus) seriyim siz (jetta) hantal ben dinamiğim siz sıkıcı diyebilirsiniz işte aradığım cevap teşekkur ettım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Golf ile Focus Hb karşılaştırılabilir o zaman. İkiside C sınıfı kompakt hatcback. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Eniştene de ki, altındaki jetta şuana kadar üretilmiş en kötü vw araçlarının biri.(ki benim gördüğüm en kötü vw gerçekten) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Eniştene de ki, altındaki jetta şuana kadar üretilmiş en kötü vw araçlarının biri.(ki benim gördüğüm en kötü vw gerçekten) Adamı bunalıma sokup intihara sürüklemek ama bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Adamı bunalıma sokup intihara sürüklemek ama bu Dost acı söyler kusura bakma enişte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 bende alırken bakmıştım ama tercihim Focus oldu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap