Ethem Yüce Oluşturma zamanı: Temmuz 12 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 12 Arkadaşlar bu hangi kit oluyor bi de bunun aynısı ya da benzeri mk3.5 için var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 (düzenlendi) (editeledim) Otosanın bunu mu sattı, yoksa alttaki makyajlıyı mı hepten karıştırdım 🙂 Çok zaman geçmiş üzerinden .. Ama orjinal bu şekilde kitler vardı. Sport paket olarak satılıyordu. Temmuz 12 Murat Kav. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: Otosanın bunu mu sattı, yoksa alttaki makyajlıyı mı hepten karıştırdım Senin paylaştığın mk3.5'da St-line olarak satıldı abi. Yukarıdaki yazdığın gibi mk3'te sport paket olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethem Yüce Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 He bu yukardaki kit orijinal mi yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 51 dakika önce, Ethem Yüce yazdı: He bu yukardaki kit orijinal mi yani? Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethem Yüce Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12 43 dakika önce, Yakup Ç. A. yazdı: Evet Anladım, çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap