ErcanD Oluşturma zamanı: Temmuz 16 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 16 Arabam Ford focus 2018 model 70.000 kilometrede disel 2.0 motor 150 PS Aracımda enjektörler değişti mazot pompası değişti yağı değişti hava filtresi degisti mazot basınç sensörü değişti Akku değişti agr soğutucu sizgec conta degisti Aracımda bir sorun var aracım motor soguken yani ilk calismada tekleme yapıyor 500 metre felan sürdükten sonra sonra düzeliyor ayda bir yada 2 ayda bir tekleme yapiyor sorunu çözemedim map ve maf sensörleri sprei ile temizledim , ekseride motor soguken tekleme yapıyor eğr borusunu soktum baktım kurum bile yok boğaz gaz kelebeğin temizledim ve duman testi yaptım kaçak goremedim arabamda çekişten bir sorun yok ama bir türlü tekleme nedenini bulamıyorum obd cihaza bagladik hata koduda vermiyor araç göstergede arıza isigida yok size maf ve map sensör değerlerini paylaşıyorum acaba sensörler bozuk olabilirmi bakipta yorum yapabilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap