Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Ford Focus 2020 Akü Değişim Sonrası Çıkan Sorunlar

Yasin Akkaya

Soru

Aracımın aküsü bitmişti aküyü değiştirdikten sonra klimalar sıcak üflüyordu 1-2 gün içerisinde kendi kendine düzeldi akümü değiştirmeden öncede park sensörünün sesi çok fazla çıkıyordu ve doğru algılıyordu sonra park sensörünün sesi bir anda çok kısık çıkmaya başladı ve araç sürekli dıııt diye ötüyordu park sensörü sorunum aküyü değiştirdikten sonrada fayda etmedi en sonunda araç plakalıklarını değiştirip park sensörünü doğru algılamasını sağladım ama sesi hala çok az çıkıyor birde aküyü değiştirdikten sonra Multimedya ekranında apple car play - android auto - ve Türkçe dili seçeneği silindi. Bilgisi olanlar yardmcı olabilirmi Akümde bir yanlışlık yok varta efb akü 70 amper 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 9 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Multimedya orjinal mi? Akü değişiminden bu sorun olmaz. Orjinal park sensörü multimedya varsa, park sensörü sesi hoparlörden gelir. Bu sistem bozulunca göstergeden gelirse, ses cılızlaşır. Dahası müzikle uyum sağlamaz. Serviste ipc, park sensörü modülü ve multimedya fabrika ayarlarına güncellettirilebilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
30.07.2024 - 18:12 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Multimedya orjinal mi? Akü değişiminden bu sorun olmaz. Orjinal park sensörü multimedya varsa, park sensörü sesi hoparlörden gelir. Bu sistem bozulunca göstergeden gelirse, ses cılızlaşır. Dahası müzikle uyum sağlamaz. Serviste ipc, park sensörü modülü ve multimedya fabrika ayarlarına güncellettirilebilir

Herşeyi orijinal. Servise verdim yazılım için multimedyayıda kendim resetledim birşey değişmedi ve aracın içinde uptade yaptıgımda %100 e kadar geliyor ama yüklemiyor döngü içerisinde sürekli aynı yazılımı indiriyor

Yasin Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
4 saat önce, Yasin Akkaya yazdı:

Herşeyi orijinal. Servise verdim yazılım için multimedyayıda kendim resetledim birşey değişmedi ve aracın içinde uptade yaptıgımda %100 e kadar geliyor ama yüklemiyor döngü içerisinde sürekli aynı yazılımı indiriyor

Başka yerden yazılım yüklendiği için servis yükliyemiyormuş izin vermiyor sistem diyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
3 saat önce, Yasin Akkaya yazdı:

Başka yerden yazılım yüklendiği için servis yükliyemiyormuş izin vermiyor sistem diyor

Başka yerden nerede yapıldı? Servisin her türlü yüklemesi gerek aslında parça değişimi olmadığı sürece

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
02.08.2024 - 20:22 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Başka yerden nerede yapıldı? Servisin her türlü yüklemesi gerek aslında parça değişimi olmadığı sürece

Maalesef onu bilemiyoruz Sersivisin dediği aynen dediğim gibi başka bir modül oldugu için %70 de takılıyor kuramıyoruz

Şimdi, Yasin Akkaya yazdı:

Maalesef onu bilemiyoruz Sersivisin dediği aynen dediğim gibi başka bir modül oldugu için %70 de takılıyor kuramıyoruz

Herşeyde orjinal asla bir değişende yok

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
8 saat önce, Yasin Akkaya yazdı:

Herşeyde orjinal asla bir değişende yok

Her şeyi orjialse, "başka bir modül olduğu" ne demek, önceki sahibi araca yazılım mı atmış? Hangi modülde takılıyor? Konu forscan ile ya da rusların cihazı ile (nedense şu an ismini hatırlayamadım 🙂 ) çözülebilir. Savaş usta uzak değilse, belki yardımcı olabilir.

Murat Kav. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
04.08.2024 - 22:14 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Ucds 😎

Bence servisteki usta becerememiş ve baştan savmış.

04.08.2024 - 19:47 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Her şeyi orjialse, "başka bir modül olduğu" ne demek, önceki sahibi araca yazılım mı atmış? Hangi modülde takılıyor? Konu forscan ile ya da rusların cihazı ile (nedense şu an ismini hatırlayamadım 🙂 ) çözülebilir. Savaş usta uzak değilse, belki yardımcı olabilir.

Bizde öyle düşünüyoruz uğraşmadılar bence başka yerlerle görüştük detaylı birşekilde anlattı adam. aküyüde boşuna değişmişiz kalibrasyon ile düzelebilicek birşeymiş akü ikaz yandı dün. sanırım Alternatörden yiyor sürekli şarjmı ne yapıyormuş Kalibrasyon çözücek gibi bir arkadaş tam bilgi verdi Savaş usta dediğinz tam nerede acaba.

Önceki sahibi yazılım atmış evet hangi modülde takıldıgına dair bilgi verilmedi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.