ALPER Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 İlk olarak Kırtasıyeden aldığım yapışkanlı Mat Siyah folyo ile başladım,3 Lira gibi bir maliyeti oldu .. Izgaralıkları folyo ile uzatarak ST tamponu havası verdim,Kendim yaptığım için gözüme güzel geldi siz ne düşünüyosunuz oda öenmli tabi Öncesi Sonrası Sislerin Beyaz Folyoyla kaplanması vb. gibi diğer uygulamalar daha sonra eklenıcek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 çok hoş olmuş elinize sağlık bende amcamın arabası focus 1 2004 model aracın ön ızgaralığını yapmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Ellerine sağlık önceki halinden cok daha güzel olmuş Bende düşünüyorum bu folyo işini ama bendeki makyajsız kasa alt ızgaraya cekmeyi düşünüyordum yapılması hakkında biraz bilgi verirmisin elim az cok yatkındır inş yapabilirim. İyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 kesim yerleri yamuk olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Sislerin olduğu parçayı folyo yerine boyatırsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.Kapı içindeki boya kodunu tanıdık bir boyacıya verin gerisini o halleder,benim arka tampondaki siyah şeridi boyattım orjinal renkten hiç fark yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
34HB Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 güzel olmuş eline sağlık. gündüz gözüyle görmek lazım, arka tamponun altındaki parçayıda kapla mutlaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 evt arka tampon alt kısım bende dusunuyorum yakısır mutlaka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 elinize sağlık kaputtaki krom çıtayıda kaplarsanız daha güzel olucaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 (düzenlendi) Yakışmış Benimde bu ve buna benzer yaptığım bir kaç eklemeler var. resimlerini yüklemeye çalışayım bakın bakalım. Yorumlarınızı bekliyorum. Resim boyutlarını düşürürken kalite biraz bozuldu tabi. Haziran 11, 2013 Oğuzhan A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Kazasız Belasız İyi günlerde Foto ekleme alternatifleri için imzama bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Keyifle kullan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap