Kerim Aslan Oluşturma zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 9 Arkadaşlar merhaba, herkese iyi akşamlar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. 2018 model trend x paket benzin-lpg li bir araca sahibim. Otomatik şanzımanlara karşı hep ön yargılı olduğum için Manuel kullandım ama eşimin ehliyet alma kararıyla otomatiğe geçmeye karar verdim. 10 yıldır da focusun farklı modellerini kullandığım için yine focustan devam etmek istiyorum. Sorun şu, focus 3 te benzin ve dizel otomatik arasında fark varmı, hangisini sorunsuz olarak kullanabilirim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9 Benzinli olanlar kuru şanzıman ve sorun çıkarma olasılığı fazla, dizeller yağlı şanzıman ve sorunsuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Aslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benzinli olanlar kuru şanzıman ve sorun çıkarma olasılığı fazla, dizeller yağlı şanzıman ve sorunsuz. Teşekkür ediyorum, benimde ilk duyduğum benzinli modellerde şanzıman sorunu olduğuydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap