Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Araç Yürür Haldeyken Devir Yükselmesi Fan Açılması

Mert G.

Soru

Herkese merhabalar, aracım Kasım 2023 çıkışlı active x dizel hb. Araç yol gittikten sonra ışıkta durunca veya trafiğe girip durunca devir yükselmiş oluyor rolanti tüketimi 1.2-1.4 civarı oluyor fan son kademe çalışıyor. 1-2-3 arası vites vuruntulu geçişler yapıyor. 5-10 dakika sonra düzeliyor. Başka böyle sorun yaşayan var mıdır ? Neden böyle oluyor bilen var mı ? Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0
3 saat önce, Yusuf Taşdemir yazdı:

Bundan önceki aracımda DCT şanzıman vardı belki onlar kıyaslıyorum belkide fazla evham yapıyorum anlam veremedim ama bu arabayı kullanmak sıkmaya başladı.

Bence aracın bir sorunu yok, ancak siz araca alışamamışsınız.

Beklentileri biraz törpülemek gerekecek.

Naçizane...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bu DPF ne ister gerçekten anlayamıyorum.. can sıkıcı olmaya başladı ya da benim araçta sıkıntı var. Yaklaşık 2500 km, 80% uzun yol olmak üzere yol yaptım son 20 günde. Son 650 km ( Burhaniye-Ankara) Sport modda, ara ara L modu da açık oldukça tempolu yol geldim dün itibari. Araba çok saçma bir şekilde bugün egzoz sistemi aşırı yüklendi aracı sürün uyarısı verdi ve belirli süre sonra rejenerasyon başladı… normale çevireceğim diye yarım saat deli gibi dolaştım çevre yolunda. Yani uzun yolun ertesi günü bunu yapması gerçekten saçma geliyor bana. Anlayan varsa bu DPF nin dilinden bilgi versin lütfen😌

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

bende sıkıldım ama bende bu kadar kısa sürede yapmıyor. acaba yakıttan mı kaynaklı. türkiye petrollerinden alıyorum genelde en yakın o var. bugünde ilk adblue uyarısını aldık

opet yada devamlı shell den alsak değişir mi acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Ekranda yazı çıkınca ürperiyor insan. Can sıkıcı gerçekten araba daha 13k km de ikinci defa gördüm bu uyarıyı..Ve nerdeyse limitleri zorlayarak gelmeme rağmen bir gün sonra uyarı vermesi çok garip. Makyajlı kasa 115 hp motorlara özgü bir durum mu bilmiyorum. 2017 dizel focusumda hiç rahatsız edici değildi, 80k km’ye yakın sorunsuz bindim ona ama bunda emin değilim okadar kullanabilecek miyim? Yakıt için Opeti tercih ediyorum ve aynı istasyonlardan almaya çalışıyorum😌 Otosan el atar inşallah. Aksi taktirde üzecek bu iş bizi..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

bende 3600 km daha her hafta çıkıyor uyarı. ama ben sürekli şehir içi çok yavaş kullanıyorum Gazze de yollar ancak bizimki kadar bozuktur. otosandan ve servislerden zerre kadar fayda olabileceğine inanmıyorum. aynı tedirginlik bende de var. umarım başka sorun çıkarmaz ama 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.