H. Cenk Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2012 Dün yabancı sitelerde okudum. Iphone kullanıcıları çok kızgın, onlar için bir ayrıcalık olan instagram uygulamasının beleş android versiyonu çıktı diye.. Hemen indirdim tabii.. Ee bu photobucket gibi telefondaki resimlerini yükleyip sonra da sağda gösterebileceğin bir uygulama galiba. Koca yaygara bunun için miydi. Benim anlayamadığım başka özellikler mi var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 İnsigtigram çok ünlü bir site (app) evet... Resimler çekiyorsun, süslüyor bezliyorsun ve paylaşıyorsun.. Ama bayağı takipçisi olan sistem, firmaların bile var yani Reel'e dönersek bi cacık yok yani boşuna yaygara Edit: Benim hesaptan resimler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 herkesin kendisini muhteşem bir fotoğraf sanatçısı hissetmesini sağlayan, birkaç filtreden ibare program.. eğer mesele filtre ise, Pixlr-O-Matic'in üzerine tanımam.. android olanı da var üstelik.. gayet hoş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 İOS da çok kullanan var, dolayısıyla yaygınlığı, takipçisi çok. Profesyonel fotoğraf çekenlerde paylaşım yapıyor. Çok güzel fotoğraflar olabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Facebook, Instagram'ı 1 milyar dolara satın almis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Alperen Bey kulaklarınız çınladı mı?? 1 milyar dolar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 1 milyar dolar... vaybabaanankemiğine 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 1 milyar dolar... vaybabaanankemiğine Bana versin o milyarı hergün foto editi yaparım hem de günde 25 saat(!) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Saldırınnn http://www.buyliyo.c...ilif-detay-6427 hacı instagram niye yok bizim sitede... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Abi instagramin ne olduğunu biliyormusun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Abi instagramin ne olduğunu biliyormusun. ve Tevfik abi bombanın pimini çeker 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ordan bakınca salaga mı benziyom engin.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 hacı instagram niye yok bizim sitede... Olmalı mı ? Olmamalı mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ordan bakınca salaga mı benziyom engin.... Abi telefondan giriyorum iyi göremedim herhalde kusura bakma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 yaw iphone olan sensin sonuçta ipadi olanlarda var eeeeee milet otunu mokunu koyuyor birkaç focus resmi de yada site buluşmaları falan neden orda olmasın dedim....istesen yaparsın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap