Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Abi telefondan giriyorum iyi göremedim herhalde kusura bakma. önemli değil kardeşim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 yaw iphone olan sensin sonuçta ipadi olanlarda var eeeeee milet otunu mokunu koyuyor birkaç focus resmi de yada site buluşmaları falan neden orda olmasın dedim....istesen yaparsın... Yapalım abi neden olmasın.. Neyimiz eksik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 bende onu diyorum paylaş hem twitter hem facebook kullanıcılarıda takip edip davet edebiliyorsun sonuçta uygulamayı indirip hem arsivdeki hemde yeni fotograflrını koyabilirsin hemde andoridçilere (ferhata) kapak olur ayrıca senin vardı sitede paylaştığın raylar demiryolu haydarpaşa ve diğer fotografların onları koymakla başlayabilirsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 (düzenlendi) Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor. yakubun sanatsal resimleri var engin... Ağustos 4, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yav iyi de eş dost görüyor. Görmemişin arabası olmuş, tutmuş instagrama koymuş durumu oluyor. Sitenin profili olacakmış , sitenin bir adet gönüllü askeri foto paylasacakmış .. Boyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 iyi işte mechul asker sensin iphone kullanıcısı olarak senden bunu beklerim gurur da duyarım hemde...bu akşam adımını at derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 iyi işte mechul asker sensin iphone kullanıcısı olarak senden bunu beklerim gurur da duyarım hemde...bu akşam adımını at derim... 97 oktan ile çalışıyorum Sosyal medya mod'u alacam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin.. Hacı abi İnstagrm artık Android'de bile var ama yaparız yine. Şanımız yürür 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 yaw iphone ve ios atıp tutuyon al işte sadece sana özgü bir uygulama bu kadar andoridçi varken sıradışı olmanın keyfi resimlerinde çok güzel tekrar baktım..neyin eksik ya...şöyle bir focus III ün loş bir ortamda ledleri yanmış çeksen süper olur olmadı diğer arkadaşlarında çektikleri sayende yer alır..konu bu..tabiki seçim senin..ben yapmaya calisacam Tevfik abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Android de instagram var zaten. Ama fotoğraf ayrı bir yetenek. Kültür işi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Helal işte bu...bizide haberdar et yada konu aç üyelerimiz bilgilensin...süper işte...facebook denen yer..çöplük gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Hacı abi İnstagrm artık Android'de bile var ama yaparız yine. Şanımız yürür Çektiğimiz fotoğraflari hesap sahibine göndeririz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ben yapmaya calisacam Tevfik abi işte bu ya.......gecenin kahramanı Serdar teşekkür ederim canım ilgine... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap