Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kendi kendine duzelen focus 1 otomatik sanzumann

Alper drcnli

Önerilen Mesajlar

Herkese merhabalar aracım focus 1 otomatik model 2001 sw giha.Aracimin arka fren ve geri vites lambasını değiştirdim ayni gün viteslerde vuruntu olmaya başladı Özellikle 1 den 2 ye ve geri vites geçişlerinde Tamircilere gidip sorduğumda revizyon yada 0 sanzuman önerdiler.Ben aracı kullanmaya devam ettim aradan bir hafta geçti ve  vitesler kendiliğinden düzeldi Başına benzer olay gelen varmı yada alınan yakıtın kirliliği sistemi etkilermi 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 saat önce, Alper drcnli yazdı:

Herkese merhabalar aracım focus 1 otomatik model 2001 sw giha.Aracimin arka fren ve geri vites lambasını değiştirdim ayni gün viteslerde vuruntu olmaya başladı Özellikle 1 den 2 ye ve geri vites geçişlerinde Tamircilere gidip sorduğumda revizyon yada 0 sanzuman önerdiler.Ben aracı kullanmaya devam ettim aradan bir hafta geçti ve  vitesler kendiliğinden düzeldi Başına benzer olay gelen varmı yada alınan yakıtın kirliliği sistemi etkilermi 

Bende de 2014 focus 3 otomatik var 2 4 6 viteslere geçmiyordu, birkaç gün geçmedi ben de ekonomik durumlarımdan dolayı biraz beklemek zorunda kalmıştım. Araba yatarken nolduysa bilmiyorum şuan yağ gibi çalışıyor kendiliğinden düzeldi. Umarım tekrarlamaz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.