Alper drcnli Oluşturma zamanı: Ağustos 18 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 18 Herkese merhabalar aracım focus 1 otomatik model 2001 sw giha.Aracimin arka fren ve geri vites lambasını değiştirdim ayni gün viteslerde vuruntu olmaya başladı Özellikle 1 den 2 ye ve geri vites geçişlerinde Tamircilere gidip sorduğumda revizyon yada 0 sanzuman önerdiler.Ben aracı kullanmaya devam ettim aradan bir hafta geçti ve vitesler kendiliğinden düzeldi Başına benzer olay gelen varmı yada alınan yakıtın kirliliği sistemi etkilermi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethem Yüce Yanıtlama zamanı: Ağustos 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18 6 saat önce, Alper drcnli yazdı: Herkese merhabalar aracım focus 1 otomatik model 2001 sw giha.Aracimin arka fren ve geri vites lambasını değiştirdim ayni gün viteslerde vuruntu olmaya başladı Özellikle 1 den 2 ye ve geri vites geçişlerinde Tamircilere gidip sorduğumda revizyon yada 0 sanzuman önerdiler.Ben aracı kullanmaya devam ettim aradan bir hafta geçti ve vitesler kendiliğinden düzeldi Başına benzer olay gelen varmı yada alınan yakıtın kirliliği sistemi etkilermi Bende de 2014 focus 3 otomatik var 2 4 6 viteslere geçmiyordu, birkaç gün geçmedi ben de ekonomik durumlarımdan dolayı biraz beklemek zorunda kalmıştım. Araba yatarken nolduysa bilmiyorum şuan yağ gibi çalışıyor kendiliğinden düzeldi. Umarım tekrarlamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap