Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3'e Android Auto

Önerilen Mesajlar

bu kadar teknolejinin ilerlemesine ramen  ford focus titanyum 2015 yada  2016 model araçlar için android auto yada car play yapılamıyorsa sözün bittigi yer demek malesef ben aracı alalı 3 ay oldu 2016 titanyum malesef sync2 var malesef ne bir android auto nede bir car play navigasyonu aktif etirdim 5bin tl ye ne konuşduğunu anlıuoy nede söyledigini yazı ilede aranmıyor malesef araçdan soğdum yahu yokmu buna bir çare

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2016 yılı son çeyreği ile Sync3 e geçildi.

AA ve Carplay sync3 de var, dönüşüm yapabilirsiniz ama maliyet yüksek maalesef, sync2 naviye 5 bin vermeniz talihsizlik olmuş.

(Forumdaki yönergelerle ücretsiz yapabilirdiniz.)

Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford bu konuda hızlı davranan markalardan. 2016 da çok az araçta vardı carplay ve aa. Hatta android autonun ilk çıkışı da o yıllardır. (Edit:2015 de çıkmış). Ford da ondan sonra çıkan ilk araç sürümü ile desteklemeye başlamış

Murat Kav. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

2016 yılı son çeyreği ile Sync3 e geçildi.

AA ve Carplay sync3 de var, dönüşüm yapabilirsiniz ama maliyet yüksek maalesef, sync2 naviye 5 bin vermeniz talihsizlik olmuş.

(Forumdaki yönergelerle ücretsiz yapabilirdiniz.)

Gürkan hocam sync 3 güncel fiyatları ne acaba? Bende düşünüyorum bu aralar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Yakup Ç. A., başlığı Focus Mk3'e Android Auto olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.