Mehmet Kan Oluşturma zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 19 bu kadar teknolejinin ilerlemesine ramen ford focus titanyum 2015 yada 2016 model araçlar için android auto yada car play yapılamıyorsa sözün bittigi yer demek malesef ben aracı alalı 3 ay oldu 2016 titanyum malesef sync2 var malesef ne bir android auto nede bir car play navigasyonu aktif etirdim 5bin tl ye ne konuşduğunu anlıuoy nede söyledigini yazı ilede aranmıyor malesef araçdan soğdum yahu yokmu buna bir çare Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 (düzenlendi) 2016 yılı son çeyreği ile Sync3 e geçildi. AA ve Carplay sync3 de var, dönüşüm yapabilirsiniz ama maliyet yüksek maalesef, sync2 naviye 5 bin vermeniz talihsizlik olmuş. (Forumdaki yönergelerle ücretsiz yapabilirdiniz.) Ağustos 19 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 (düzenlendi) Ford bu konuda hızlı davranan markalardan. 2016 da çok az araçta vardı carplay ve aa. Hatta android autonun ilk çıkışı da o yıllardır. (Edit:2015 de çıkmış). Ford da ondan sonra çıkan ilk araç sürümü ile desteklemeye başlamış Ağustos 19 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 2016 yılı son çeyreği ile Sync3 e geçildi. AA ve Carplay sync3 de var, dönüşüm yapabilirsiniz ama maliyet yüksek maalesef, sync2 naviye 5 bin vermeniz talihsizlik olmuş. (Forumdaki yönergelerle ücretsiz yapabilirdiniz.) Gürkan hocam sync 3 güncel fiyatları ne acaba? Bende düşünüyorum bu aralar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 18 dakika önce, Fatih Cift yazdı: Gürkan hocam sync 3 güncel fiyatları ne acaba? Bende düşünüyorum bu aralar 50K civarında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19 12 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 50K civarında. Çok ucuzmuş 😁🤔bu gidişle android alırız gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap