Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2023 1.0 active stil MT 15.000 bakım

Önerilen Mesajlar

Bugün Konya otokoçta km dolduğu için ilk bakımı yaptırdım.

Polen filtresini değiştirmemişler, f3 ünde 2 bakımda bir değişirdi. garantisi bitince ise söylemezseniz değiştirmiyorlardı.

500 tl tutan gereksiz iki adet temizlik sarf malzemesi ile %8 iskontolu; 7600 tl ödedim.

f3 de iken ilk bakıma 1 saat yazarlardı, bunda 1.5 yazmışlar..

sarf malzemesinin biri f3 de ki gibi ise motor koruyucu sprey.(geçen yıl motora bunu sıkmışlar sonrada motoru yıkamışlardı) 😄

ama motorun sadece tozu alınmış ve yıkanmamıştı. neye kullandı iseler artık..

arka eksantrik mil sensörünün kapağında yağ terlemesi gibi tozlu yağ pisliği vardı. garantiden o-ring conta değişti.. tek tük oluyor dediler. sanırım motorun ilk imalatında kuru montajdan ezilme vs olabiliyordur. sıkarken, tekerlek gibi sıra ile hafif sıkıp sonra çok sıkılmalı diye düşünüyorum ileriye düzgün oturması için. çok az da siyah conta silikonu sürdüler kauçuk o-ring in etrafına.

f4.jpg.b05ac7847d2c731296ce577797da5b06.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.