Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Su Eksiltmesi

Ahmet Dündar

Soru

Merhaba 

2012 model focus araçım antifriz kabındaki suyu çekiyor fakat daha sonra tekrar kaba geri gelmiyor hava yapar gibi. (Video Linki Aşağıda) Antifriz kabının kapağını açtığımda bi anda kaba tekrar geri dönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Görüş ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Kapalı devre olduğundan kapağı açınca basınçla birlikte su tekrar bir miktar yükselir normaldir. Ama aracın bu derece su kaçırması normal değil. Conta yanığı olabilir. Gidip conta kaçak testi yaptırmalısınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
5 saat önce, Cenk Demirel yazdı:

Kapalı devre olduğundan kapağı açınca basınçla birlikte su tekrar bir miktar yükselir normaldir. Ama aracın bu derece su kaçırması normal değil. Conta yanığı olabilir. Gidip conta kaçak testi yaptırmalısınız.

İnternette satılan basit testen yaptım ancak yanık gözükmedi würtün varmış galiba onu önerdiler

7 saat önce, Fatih Cift yazdı:

Kapağı açtığınızda geri gelmesi içerdeki basınçtan kaynaklaniyor.ya araç conta yakmış olabilir ya da kapağınız bozulmuş havayı dışarıya atmiyordur.

Biri daha söyledi kapak neden salmıyor diyede silikon sprey sıkıp deneme yapıyorum şuan

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
19 dakika önce, Ahmet Dündar yazdı:

İnternette satılan basit testen yaptım ancak yanık gözükmedi würtün varmış galiba onu önerdiler

Hayir ilaçlı ve cihazlı conta kaçak testi yapılabiliyor. Yetkili serviste de yaptırabilirsiniz pahalı bir şey değil. Çantada kaçak var mı, varsa ne seviyede gösteriyor. Tabi devirdaim ve diğer motor suyu tesisatinda kaçak var mı onların öncelikle kontrol edilmesi lazım ama araç tdci motorsa bunlarda conta kaçağı görülebiliyor benim de başıma geldi. O sebeple testi yapıp en azindan neyin ne olduğunu bilmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.