HüseyinKara Oluşturma zamanı: Ağustos 30 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 30 (düzenlendi) orijinal tesisat var mı? Aynaya giden soketi kontrol edin. 8.pime karşılık gelen , elimle tuttuğum, kablo varsa tesisat var demektir . Ağustos 30 HüseyinKara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HüseyinKara Yanıtlama zamanı: Eylül 19 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19 (düzenlendi) Aynaları söktüm bugün, led montajı için Bir başka soketten pimli kablo temin ettim soketten çıkartıp ayna tesisatina monte ettim , 8. Pime karşılık gelen yuvaya taktım. Pimi Taktıktan sonra da bir kaç fotoğraf çektim . Pozitif hat 8. Pim , yani taktığımız yeşil pimli kablo , negatif de siyah kablodan alıyoruz, böylelikle ayna altı aydınlatma ampulüne enerji verebilecegiz . Şimdi sıradaki işlem yeşil kabloya ek yapıp aynanın içine kadar uzatmak . Şerit led montajı yapmaya karar verdim. 3lü halde 3 tane sığacak kadar alan işaretleyip kestim . Bugünlük bu kadar. Yarın araca takip bir kaç fotoğraf yine eklerim . Eylül 19 HüseyinKara tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HüseyinKara Yanıtlama zamanı: Eylül 21 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 21 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21 Elinize sağlık, güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HüseyinKara Yanıtlama zamanı: Eylül 22 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22 (düzenlendi) 14 saat önce, Semih O. yazdı: Elinize sağlık, güle güle kullanın. Teşekkür ederim . Eylül 22 HüseyinKara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22 boyle konulari ozlemistim. gule gule kullanin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HüseyinKara Yanıtlama zamanı: Eylül 22 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: boyle konulari ozlemistim. gule gule kullanin. Çok teşekkür ederim. Sagolun . 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23 Eline sağlık. Güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HüseyinKara Yanıtlama zamanı: Eylül 23 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23 3 saat önce, Mete Turfan yazdı: Eline sağlık. Güzel olmuş Çok teşekkür ederim. Belki düşünen vardır, yapmak istiyordur. Bir numune olur, faydası olur , bir fikir verir düşüncesiyle paylaştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap