Ozan Kar Oluşturma zamanı: Eylül 4 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 4 IMEI kaydi sadece Turkiye icinde kullanirken mi gerekiyor yoksa yurt disinda kullanirken de gerekiyor mu? Yani simdi Turkiye hattimi Amerika telefonuma taksam Hazirana kadar mi kullanabilecegim? Roaming ya da wifi ile kullanmak bu konuda bir sey degistiriyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4 120’yi arama şansın var mı? En garantisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4 30 dakika önce, Yakup Ç. A. yazdı: 120’yi arama şansın var mı? En garantisi bu ara yok. verecekleri cevap guvenilir diyorsun yani, sasirtici 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: Roaming Roaming olduğunu görünce bir 120 gün daha açılıyor. Ama yurtdışında isen zaten o duruma ihtiyacın yok, imei kayıt mayıt yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Bu e sim olayı nasıl oluyor ben tam olarak anlamadım. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5 6 saat önce, Mete Turfan yazdı: Bu e sim olayı nasıl oluyor ben tam olarak anlamadım. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsanız sevinirim. bir dosyayi bilgisayarda usb bellek ile acmak yerine internetten indirmek gibi. yani sim karti fiziksel olarak takmak yerine bilgileri internetten indiriliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Çok yıllar önce Kore’de vardı e sim. Telefonlarda sim kartı yok denince ne şaşırmıştık. Hey gidi günler 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5 11 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Çok yıllar önce Kore’de vardı e sim. Telefonlarda sim kartı yok denince ne şaşırmıştık. Hey gidi günler 🙂 fiziksel sim hic mi yoktu? ben abd iphoneda olmamasina daha yeni sasirdim 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 6 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6 05.09.2024 - 00:18 tarihinde, Ozan Kar yazdı: bu ara yok. verecekleri cevap guvenilir diyorsun yani, sasirtici 😄 Yanlış bilgi verirlerse öttürüyorlar rivayetleri var cimere şikayet edince de daha önceden sorulmuş sorularda çok yanlış bilgi alma şansın düşük, o yüzden yeterince güvenilir 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 6 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6 8 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Yanlış bilgi verirlerse öttürüyorlar rivayetleri var cimere şikayet edince de daha önceden sorulmuş sorularda çok yanlış bilgi alma şansın düşük, o yüzden yeterince güvenilir 😄 1.5 gun once yukledim simi, roaming kapali wifi acik simdilik gelmedi bir mesaj vs. kapaniyorsa da ekimde geldigimde bir caresine bakacagim artik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 7 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7 evet beklenen mesaj geldi. roamingi acinca ne olacak yazarim tekrar. 120gunden kac gun kaldi sorgulayabildigimiz bir yer var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Eylül 7 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7 Sorgulama yok diye biliyorum.fakat her ay TLF na msj geliyor.son 90 gün kaldı son 60 gün kaldı diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 7 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7 120yi de arayamiyorum, ucretli heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Eylül 7 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7 Büyük bir ihtimalle ücretlidir.tam bilgim yok o konuda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10 07.09.2024 - 20:49 tarihinde, Ozan Kar yazdı: 120yi de arayamiyorum, ucretli heralde. TR'den mi arayamıyorsun sen USA'den mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap