Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10 Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı: TR'den mi arayamıyorsun sen USA'den mi? USA. Turkcellim burda aktif artik ama paketim yok, Turkiyede de olsam arayamayacaktim yani. Haftaya alirim muhtemelen bir paket o zaman ararim tekrar. Gurkan abinin dedigi gibiyse sorun yok ama aksi halde eski telefonu tamir edip (pili sisti) fiziksel sime donmem lazim gelince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Eylül 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11 Eski telefonu degisim yaptigina dair saticidan belge al, yeni telefonun faturasi ile beraber BTK ya gonder, eskisini silip yenisini kaydediyorlar. Bozuldugu icin exchange ettigini bildirmen lazim sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11 3 saat önce, Mertol Kip yazdı: Eski telefonu degisim yaptigina dair saticidan belge al, yeni telefonun faturasi ile beraber BTK ya gonder, eskisini silip yenisini kaydediyorlar. Bozuldugu icin exchange ettigini bildirmen lazim sadece. oyle bir durum degil abi, turkcelli eski telefonda kullaniyordum o bozulunca yenisine taktim. o telefonun turkiye ile hic alakasi yoktu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Tamam, soyledigim o zaten. Yurtdisindan aldigin telefonu bu sekilde para vermeden kaydedersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 13 saat önce, Mertol Kip yazdı: Tamam, soyledigim o zaten. Yurtdisindan aldigin telefonu bu sekilde para vermeden kaydedersin. abi degisim yok ki neyin belgesini alacagim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap