Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

1.5 Ecoboost tavsiye eder misiniz?

Bülent Y.

Soru

1.5 Ecoblue Kuga Kullanıyorum. Aracı yenilemeyi düşünüyorum fakat, artık dizel Kuga gelmiyor. 1.5 Ecoboost performans olarak çok üzmez diye düşünüyorum. Fakat yakıt sarfiyatı konusunda endişelerim var. Hep dizel kullanmış biri olarak birden 10 litrelere çıkmak ürkütüyor beni. Eskisi gibi dizele sahip olma maliyeti ile benzinli araca sahip olma maliyeti arasında da aşırı uçurum yok. 2022 modellerde benzinli dizel araçlar arasında 100 bin civarında bir fark gibi. 2022 dizel almaktansa 2023 benzinli mi tercih etmek mantıklı kararsız kaldım. Sizin tercihiniz ne olurdu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
33 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Az km yapan için çok farketmez. 10 bin km ve üzeri için; bu araç çok cazip değil. Şanzımandan kaybediyor.

Şanzıman dizeldeki şanzımandan farklı mı? Ya da tork düşük diye dizeldeki kadar performans mı sunmuyor? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bildiğim kadarıyla aynı şanzıman. Kaybı yüksek. Çift kavrama verimi sunamaz haliylen. Ben bu araçları kullanmadım. . Ama benzinli keyif anlamında kesin olarak dizelinden iyidir. Özellikle de bu kadar beygir farkı varken. 
(Düzelme: Dizeli test sürüşü yapmıştım ilk çıktığında fena değildi)

Murat Kav. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.