Ozan Kar Oluşturma zamanı: Eylül 8 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 8 Yine bir soru ile karsinizdayim 😄 THYyi Tuketici Hakem Heyetine sikayet ettim. THH sikayetimi kismen kabul etti ve bir miktar odenmesine karar verdi. Karari THYye iletip odeme talep ettim ancak karar bize teblig edilmedi diye cevap verdiler... 15 gun sonra icraya verecegim dedim cevap vermediler. 15 gun sonra, hala odemiyor musunuz dedim (bu arada karar tarihinden 1 ay gecti) yine cevap vermediler. sanirim icraya vermek disinda bir carem yok, daha fazla beklemem gerekir mi? bir avukatala mi versem yoksa direkt icra dairesine gidip kendim mi yapsam? bilgisi tecrubesi olan varsa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8 Kurumlara karar resmî yolla tebliğ edilmeden ödeme yapmazlar hiçbir şekilde. Öncelikle noterden ihtarname göndermen gerekiyor diye biliyorum. Büyük ihtimalle THY bu karara itiraz edecek ve meblağın büyüklüğüne göre mahkeme süreci başlayabilir. En doğrusunu bi hukukçu bilir tabi, danışmakta fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8 abi teblig edilmemis olma ihtimali yok, zaten kuruma direkt elektronik tebligat yapilmistir. bence geciktirmeye calisiyorlar. itirazi zaten sadece mahkemeye yapabiliyor kararda yazana gore. itirazin odemeyi durdurmamasi lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Eylül 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9 08.09.2024 - 08:16 tarihinde, Ozan Kar yazdı: icraya vermek disinda bir carem yok, daha fazla beklemem gerekir mi? Başka bir firmada (kliksa - teknosa) beklemek gibi bir hata yapmıştım, icraya verdim direkt parayı yatırmışlardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9 8 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı: Başka bir firmada (kliksa - teknosa) beklemek gibi bir hata yapmıştım, icraya verdim direkt parayı yatırmışlardı. Icraya kendiniz mi verdiniz? THH karari disinda bir evrak goturdunuz mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Eylül 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11 09.09.2024 - 18:37 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Icraya kendiniz mi verdiniz? THH karari disinda bir evrak goturdunuz mu? THH kararı ile birlikte bir form doldurmuştum. Başvuruyu bireysel yaptım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap