Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tuketici Hakem Heyeti Kararini Uygulamayan THY

Önerilen Mesajlar

Yine bir soru ile karsinizdayim 😄 

THYyi Tuketici Hakem Heyetine sikayet ettim. THH sikayetimi kismen kabul etti ve bir miktar odenmesine karar verdi. Karari THYye iletip odeme talep ettim ancak karar bize teblig edilmedi diye cevap verdiler... 15 gun sonra icraya verecegim dedim cevap vermediler. 15 gun sonra, hala odemiyor musunuz dedim (bu arada karar tarihinden 1 ay gecti) yine cevap vermediler.

sanirim icraya vermek disinda bir carem yok, daha fazla beklemem gerekir mi? bir avukatala mi versem yoksa direkt icra dairesine gidip kendim mi yapsam? bilgisi tecrubesi olan varsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kurumlara karar resmî yolla tebliğ edilmeden ödeme yapmazlar hiçbir şekilde. Öncelikle noterden ihtarname göndermen gerekiyor diye biliyorum. Büyük ihtimalle THY bu karara itiraz edecek ve meblağın büyüklüğüne göre mahkeme süreci başlayabilir. En doğrusunu bi hukukçu bilir tabi, danışmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abi teblig edilmemis olma ihtimali yok, zaten kuruma direkt elektronik tebligat yapilmistir. bence geciktirmeye calisiyorlar. itirazi zaten sadece mahkemeye yapabiliyor kararda yazana gore. itirazin odemeyi durdurmamasi lazim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı:

Başka bir firmada (kliksa - teknosa) beklemek gibi bir hata yapmıştım, icraya verdim direkt parayı yatırmışlardı. 

Icraya kendiniz mi verdiniz? THH karari disinda bir evrak goturdunuz mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.