Ali Gök Oluşturma zamanı: Eylül 11 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 11 yanlış cümle kurmuş olabilirim ama gerçekten artık bunaldım. bir yerlere sövüp sayacağım ama yine suçlu olacağım. elektrik aboneliği almak için miras kalan hiç görmediğimiz dedemden kalan evlere dask yaptırmak zorunda bırakılıyoruz. dask yaptırdığımız evler ile abonelik alacağımız ev arasında köyler var. maalesef deprem oldu dask yaptırdığımız iki evde yıkıldı. poliçede belirtilen tutarı almak için dosya oluşturuyoruz. bin bir türlü bahanelerle bize ödeme yapmıyorlar. görevliler tarafından yıkılan evlerin resimleri sitede mevcut. avukata verdik. harç parası bilirkişi parası derken buraya kadar harcadığımız para 11 bin lira civarı verilen karar 1478 tl tarafımıza ödenmesi. itiraz için uyuşmazlık mahkemesine başvurduk. red cevabı geldi. mahkeme ücreti de bize yazıldı:8200 tl. toplam harcağımız para 19000 lira hakkımız olan alacağımız para 1478 tl. elime imkan geçerse soyacağım. soyanlar haklıymış. bunalıma girmemek elde değil. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Dask'ı her türlü işlemde zorunlu tutuyorlar ama, mesela İstanbulda bir deprem olsa, ben de oradan para geleceğinden şüpheliyim zaten. Size ne gibi bahaneler sunuyorlar, eviniz yıkılmadı siz mi yıktınız diyorlar. Yani halen bunu vergi gibi almaya devam ediyorlar 25 yıldır. Bütçesel sorun olmaması gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 sinirimden uyuyamadım. o kadar çok bahane sunuyorlar ki. evrak zamanında gelmemiş diyor: depremden 42 gün sonra aradım dosya oluşturdum, poliçeyi gönderdim zaten evin yıkılmış olduğu bakanlığın sitesinde var. emlak vergisi yatırılmamış diyor. yıkılmış ev köy boşaltılmış niye emlak vergisi yatırayım. bilirkişi göndermek için para istiyor. her evle ilgili her açıdan çekilmiş resimler mevcut. ödeme yapmamak için her yolu deniyorlar. icraya da veremiyorsun kamu kuruluşu. bundan sonra elime imkan geçtikten sonra soyacağım ve döviz alacağım. düşünebiliyor musunuz ev yıkılmış köy boşaltılmış emlak vergisi yatır diyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 1 saat önce, Ali Gök yazdı: bundan sonra elime imkan geçtikten sonra soyacağım ve döviz alacağım. Ali Hocam ben de orada depremi yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Hâlâ konteynırda kalan arkadaşlarım var. Fakat eğitimciler olarak bizler kötü örnekleri örnek olarak almamalıyız diye düşünüyorum. Biliyorum memleketi soyanlar bir kaç ay yatıp çıkıyorlar. Kaldıkları yerden devam ediyorlar. Ama bunlar bizlere örnek olmamalı. Sadece gidişata dur diyebilmeliyiz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 hocam gidişata dur diyemiyoruz. sürekli soyuluyoruz. bir yerden başlamak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 1 saat önce, Ali Gök yazdı: hocam gidişata dur diyemiyoruz. sürekli soyuluyoruz. bir yerden başlamak lazım. Bir şekilde diyeceğiz elbet. Ama bu şekilde olmayacak. Dur diyecek insanlar yetiştireceğiz. Buna inanıyorum. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Eylül 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12 8 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Bir şekilde diyeceğiz elbet. Ama bu şekilde olmayacak. Dur diyecek insanlar yetiştireceğiz. Buna inanıyorum. bir okul müdürü arkadaşım vardı: bozuk sistemden sağlam ürün çıkmaz derdi. ilkokul bitene kadar öğretmen yetiştiriyor. sorun yok. ondan sonra yetiştiriciler farklılaşıyor. her gittiği devlet dairesinden ya da özelleştirilmiş kurumlarla iş yaptıkça şu an ki benim durumuma geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap