Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kırılan stop lambası

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar hayırlı günler. Akşam focus 3 aracımın sol dış stop lambasının kırıldığını farkettim. Nerede nasıl olduğunu bilemiyorum. Tamir olsa nasıl olur yada oluyor mu bilemiyorum. Çıkmacı tanıdık olan varsa sormak lazım. Bilgi sahibi olan varsa paylaşır ise sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence sponsor er-ol oto yu arayın ve yan sanayi fiyatı da alın.

focus 3 piyasada parçası en çok bulunan araba.. orjinal, yan sanayisi yerli olan var avrupa olan var. 2-3 yıl 1 milyon adet sattı tüm dünya da o zaman ki corolla ile yarışıyordu

Stop Lambası Sol Dış | Ford Focus 2012-2015 Sedan 2.000,00 TL (altunyedekparca.com)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 saat önce, Mehmet Demir yazdı:

bence sponsor er-ol oto yu arayın ve yan sanayi fiyatı da alın.

focus 3 piyasada parçası en çok bulunan araba.. orjinal, yan sanayisi yerli olan var avrupa olan var. 2-3 yıl 1 milyon adet sattı tüm dünya da o zaman ki corolla ile yarışıyordu

Stop Lambası Sol Dış | Ford Focus 2012-2015 Sedan 2.000,00 TL (altunyedekparca.com)

Sanırım öyle yapacağım. Tamir fiyatı 1.5 bin istiyorlar ve çok belli olacak. En iyisi yan sanayi olsun rengi öyle sırıtsın. Fiyatıda 2 bin civarında zaten. Ama orijinali 8 bin miş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

5 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Çıkmacılara orjinal sorun isterseniz. 

arkasini komple vermeye calisirlar 😄 

her yerde oyle mi bilmiyorum da ankaranin cikmacilari bir garip, bir parca sorunca komple arabayi vermeye calisiyorlar. mesela guneslik soruyorum icini komple veririm diyor 😄 stop alirken de cogu fiyat bile vermemisti, en son yan sanayinin bir tik uzerinde aldim, zaten yerine yan sanayisini takacam diyor 😄 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uzaktan çıkmacılar ile iletişim zor oluyor. Ya sallamıyorlar, yada kırık mala sağlam diyorlar,  ya da yalan söylüyorlar. O yüzden erol oto dan yan sanayi almaya karar verdim. Umarım fazla renk uyum sorunu olmaz. Zaten tamir işi de hasar büyük olunca sıkıntı oluyor. Kısacası kürkçü dükkanı erol oto 😀 Berk bey sağolsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.