Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Kısa farların yanmaması ve sigortası

Kadir Akmeşe

Soru

Merhabalar..

Araç FOCUS 3 .. 55w h7 ampul kullanılıyor.. Bir Led ampul almıştım fakat 60w almışım.. Araca taktığımda yanıp kısa süre sonra sönüyordu.. Fakat 10 dk sonra yaktığımda yanıyor sönmüyordu bir daha.. 2-3gün  bu şekilde kullanmak zorunda kaldım.. Sonrasında kısa far hiç yanmamaya başladı.. Sonrasında ledleri çıkarttım ve Normal Osram h7 ampulumu taktığımda o da yanmıyordu.. Araç uyarıda vermiyor.. Sigortasında mı sorun diye bakayım dedim fakat o kadar inceledim ve araştırdım kısa far sigortası yok bulamadım. Röle mi diye baktım o da yok.. Bilgisi olan yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
Bir saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Merhaba Kadir Bey,

Bu konuda mı yardımcı olalım öncelikle dersiniz?

Çok memnun olurum.. Sizin paylaşmış olduğunuz sigorta şemasından kontrol etmiştim bulamamıştım.

21 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı:

Yolcu ayağı ucundaki 74 nolu sigortayı kontrol ettiniz mi?

Şemada uzun far olduğunu belirtmişler.. Uzunlarım yanıyor

Kadir Akmeşe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
12 dakika önce, Kadir Akmeşe yazdı:

Şemada uzun far olduğunu belirtmişler.. Uzunlarım yanıyor

Şemada öyle yazıyor doğru.Siz yinede kontrol edin.Çünkü yabancı bazı kaynaklarda 74 nolu sigortadan bahsediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
2 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı:

Şemada öyle yazıyor doğru.Siz yinede kontrol edin.Çünkü yabancı bazı kaynaklarda 74 nolu sigortadan bahsediyorlar.

Bakalım kontrol ederim.. Yakup bey @Yakup Ç. A. bilgi verebilir bekli onu da bekleyeyim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Far ünitesinin tüm sigortası F74'te.  Yani sinyaller, parklar, kısa ve uzun farların tamamı aynı sigortada. Sadece kısa far yanmıyorsa, sigorta uzak ihtimal gibi. Sorun BCM'de olabilir. Mikro işlemci zarar görmüş olabilir. Aşağıdaki şema MCA için, Mk3 ile ufak farklar var ama temel mantık aynı.

image.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.