Mert İnal Oluşturma zamanı: Perşembe saat 06:01 Raporla Share Oluşturma zamanı: Perşembe saat 06:01 (düzenlendi) Arkadaşlar iyi günler araç tam 139 binde 138 binde aldım ve tirigerin değişip değişmediğini bilmiyorum bunlarda çok önemliymiş kaç binde değiştirmem gerek birde tahmini parça ve işçilik bedeli ne çıkar servisi aradım ama beni yanlış anladı yada gerçekten öyle 70 bin lira gibi fiyat söyledi ama doğrumudur değilse totalde ne gibi bi masrafım çıkar yardımcı olursanız sevinirim Perşembe saat 06:04 Mert İnal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 06:32 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 06:32 2022 de %35 indirimle 7000 tl ye değiştirdim ama yağ pompası kayışı ve soğutma suyu haznesi ve 2 hortumunuda değiştirttim. bizim focuslarda bu borular çatlayıp motoru yaktığı için. aracınızın motor bölümünü resmini çekerseniz hortumlarıda değiştirin diyebilirim. kaç yaşında araba? verdikleri fiyat indirimsiz fiyattır, belki biraz şişirmedir. istanbuldan da fiyat alın ama araba 2-4 gün serviste kalır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 06:33 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 06:33 135bin veya 9 yıl içinde değişmesi lazım, hangisi önce dolarsa. (En azından 1.0 focus'larda böyleydi bmax'te aynıdır.) Sadece kendi ilinizle sınırlı kalmayın çevre illerdeki yetkili servislerden de fiyat alın derim, özellikle Ankara, İstanbul gibi şehirlerdeki servislerde indirim oranı daha yüksek olabiliyor. İşinin ehli özel servislere de sorabilirsiniz, eskiden pek anlayan yoktu 1.0'dan ama son zamanlarda etkili paylaşım yapanlar çıkıyor sosyal medyada. 70bin çok yüksek, tamam her şey arttı ama bu fazla geldi. İyice araştırın derim. Not: Değiştirirken devirdaim pompasınıda değiştirin, yağ karterini açtırıp temizletin ve yağ pompası kayışınıda değiştirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap