Bora A. Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2011 Arkadaşlar Facebook'ya "Focus 3 'de Sony Müzik Sistemi İstiyoruz" diye bir sayfa açmaya çalışıyorum.O yüzden Facebookta benim açtığım sayfaya arkadaş olursanız,bir el atarsanız sevinirim Ford Focus Focus ile arkadaş olabilirmisiniz lütfen.O benim ))yada [email protected] diye aratın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Tamamen büyük harf kullanmamaya lütfen özen gösterelim... Düzenlenmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Yahu böyle yaparak focus isminin karizmasını alt üst edeceksin Firma donanım anlaşmasını çoktan yapmıştır.. İlerki dönemlerde belki değişir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Belki bu sayede x paketin içine opsiyon olarak koyarlar. kamuoyunun sesini duyup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Ford Otosan Genel Müdürü Nuri OTAY'a mektup yazalım arkadaşlar,baskı yapalım...Bir elin nesi var iki elin sesi var,hadi hep beraber bu işe el atalım,Sonyli focuslarımıza kavuşalım...Mektup örneği yazacağım bir tane,sizlerle de paylaşacağım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Hadi yaz da e-mail atalım. Hatta cep numarasını bulda taciz edelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Ben 2012 model focuslarda sony geleceğine inanıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Kendi kendimi çok pis gaza getirdim arkadaşlar,o Sony müzik sistemini(Mytouch dill,karıştırılmasın) arabanın ön konsoluna koydurtmadan ölürsem gözüm açık kalır. Yazıcam abi Nuri OTAY Ford Otosan Genel Müdürü Kocaeli diye eski usul mektubu vericem PTT'ye göndericem zarfla...Ve hatta arkasından Focus 3'de Sony isteriz isimli bir şarkı besteliyip benim Rock Grubu arkadaşlara söyletip CD şeklinde her yerde çaldırtıcam,o da olmadı arabasına Yumurta atıcam,pankart açıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Bu sefer light değil galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Bu sefer light değil galiba Sözkonusu Focus ise Gerisi Teferruattır...Saldır Kurt ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Abi sendeki bu Focus aşkı nedir yaa :) walla yenge çok kızıcak :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Abi sendeki bu Focus aşkı nedir yaa :D walla yenge çok kızıcak :D :D Yengen 2 gündür karakter atıyor zaten,Focus mu alıcan kuma mı alıcan başıma yaa,bana ve çocuğa vakit ayırsana birazda diyor ama ben hedefe kilitlendim bir kez,daha da bu arabayı almadan rahat etmem...Focustan daha güzel araba görmedim daha bugüne kadar Abi.Kaç gündür deli gibi,Volkswagen,Opel,Skoda,Honda,Nissan,Toyota,Mazda,Hyundai,Kia,Skoda,Audi,Seat showroomlarında dolaşıyorum deli gibi...Ama yok,olmuyoooor,elektrik alamıyorum hiçbirinden. Bazı yakınlaştığımız markalarla da tenlerimiz uyuşmuyor ... Benim çılgın projem Titanyum X Park Paketli Sunrooflu Şeker Kırmızı Focus abi...Ve benim bu projem en azından daha gerçekçi ,daha benim yararıma )Bu hayalime birde Sony'yi eklersem var ya, daha da kimse beni tutamaz abi,açarım sunroofu,atarım yanıma sarışını,köklerim gazı...Sarışın derken yanlış anlaşılmasın,eşimin her arabaya taktığı sarı Tweety kuş maketinden bahsediyorum Ehem öhö kehem yani... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 hadi öyle olsun bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 İşte ulaşmamız gereken isimler arkadaşlar.Bu isimlerden hangisine ulaşabilirsek hedefimiz gerçekleşebilir...Mektup metnini hepinize buradan göstericem bir iki gün içinde... http://www.fordotosan.com.tr/organizasyonsemasi.htm Organizasyon Şeması Nuri OTAY Genel Müdür Ted CANNIS Genel Müdür Başyardımcısı Aykut ÖZÜNER Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Emur MUTLU Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Oğuz TOPRAKOĞLU Finansman ve Muhasebe Genel Müdür Yardımcısı Ahmet KINAY Cargo İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Cengiz KABATEPE Satınalma Genel Müdür Yardımcısı Burak GÖKÇELİK Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı Tuncay SELÇUK Finansman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa MENKÜ İnönü Fabrika Müdürü Ahmet ŞATIROĞLU Toplam Kalite Genel Müdür Yardımcısı Taylan AVCI Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı Haydar YENİGÜN Kocaeli Fabrika Müdürü Güven ÖZYURT Malzeme Planlama ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Nursel ÖLMEZ ATEŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yengen 2 gündür karakter atıyor zaten,Focus mu alıcan kuma mı alıcan başıma yaa,bana ve çocuğa vakit ayırsana birazda diyor ama ben hedefe kilitlendim bir kez,daha da bu arabayı almadan rahat etmem...Focustan daha güzel araba görmedim daha bugüne kadar Abi.Kaç gündür deli gibi,Volkswagen,Opel,Skoda,Honda,Nissan,Toyota,Mazda,Hyundai,Kia,Skoda,Audi,Seat showroomlarında dolaşıyorum deli gibi...Ama yok,olmuyoooor,elektrik alamıyorum hiçbirinden. Bazı yakınlaştığımız markalarla da tenlerimiz uyuşmuyor ... Benim çılgın projem Titanyum X Park Paketli Sunrooflu Şeker Kırmızı Focus abi...Ve benim bu projem en azından daha gerçekçi ,daha benim yararıma )Bu hayalime birde Sony'yi eklersem var ya, daha da kimse beni tutamaz abi,açarım sunroofu,atarım yanıma sarışını,köklerim gazı...Sarışın derken yanlış anlaşılmasın,eşimin her arabaya taktığı sarı Tweety kuş maketinden bahsediyorum Ehem öhö kehem yani... Alemsin abi ya öldüm gülmekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap