Tevfik Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar...bugün sağlığımla ilgili yaptırdığım tahili analiz şubu,yaza temiz ve arınmış bir insan olarak girme içgüdümle sigarayı bırakma merkezine gittim...doktorda sigara bırakmada öğrenme zemini adlı siteden bahsetti...solunum testi şubu yapıldı falan.. Konu şu hepimizin çok farklı algılama kapasitelerimiz ve değerlendirme ölçütlerimiz yada sosyal erişim statülerimiz çeşitli ve farklı..o yüzden...hepimizin hayatını kolaylaştıran bilindik sitelerin dışında hepsiburada v.s.rastladığımız hertürlü ihtiyacımızı film,müzik,eğitim,spor,sağlık v.b.siteleri birbirimize önererek gereksiz zaman kaybını bu bölümde aşabileceğimizi düşündüm... O yüzden sizede mantıklı gelir ve katılırsanız herkese birgün lazım olacak bir siteyi anında burdan bulup çok vakit kaybetmeden hemde denenmiş olarak sizlerle birlikte paylaşıp bir nevi site arşivi yapabiliriz diye düşündüm...saygılarımla..ben bugünkü sitemi sağlıkta ögrendiğim ve sigarayı bırakma aşamasında (bukez kesinlikle) biri olarak aşağıdaki siteyi öneriyorum... Saygılarımla.... http://www.sigarabir...renmezemini.org Nisan 6, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Başlık ile ilgisini kuramadım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Başlık şu olsun Hayatımızı kolaylaştıracak siteler düzelt öyle yap madem...yada sen koy isimbubası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 (düzenlendi) konu dogru yere tasınmıstır daha guzel oldu bence gerekli relamlar iyidir yakup saglık herseyden once gelir Nisan 6, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 konu dogru yere tasınmıstır daha guzel oldu bence gerekli relamlar iyidir yakup saglık herseyden once gelir Tabi canım kesinlikle Ama devam edecek siteler sonuçta Yararlı Linkler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 gerkli olanları alırsın olmayanları silersin yaw ağa sensin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 bu arada Tevfik Bey... sigara bırakma çabanızın başarı ile sonuçlanması ve hayatınız boyunca birdaha kesişmemesi dileklerimle.....başarılar.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Teşekkürler...Bekir Bey...inşallah desteksizde bırakırım 10 yıl içmedim..ama..hayat bazen birşeyleri bahane edip sığınmacı yapabiliyor insanları bana neden böyle bir şey yaptın diyenlere hep cevabım..istedim olmasını demişimdir..2 yıllık macera bitsin...artık...yeterince uzadı sıkıldım çünkü...yaza kadar kendimi ve formumu toplayıp deniz kenarında tşörtle güneşlenecek halim kalmadı artık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Teşekkürler...Bekir Bey...inşallah desteksizde bırakırım 10 yıl içmedim..ama..hayat bazen birşeyleri bahane edip sığınmacı yapabiliyor insanları bana neden böyle bir şey yaptın diyenlere hep cevabım..istedim olmasını demişimdir..2 yıllık macera bitsin...artık...yeterince uzadı sıkıldım çünkü...yaza kadar kendimi ve formumu toplayıp deniz kenarında tşörtle güneşlenecek halim kalmadı artık... zaten en önemlisi.... kafada... fikren... bırakabilmekmiş...şu durumda siz yolu yarılamışsınız.... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Sürekli kullandığım fiyat karşılaştırma sitesi. http://www.akakce.com/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 bende film müzik ve diger konularda softarchive.net sitesi ile torrent kullananlar için extratorrent sitesini öneriyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Teşekkürler...Bekir Bey...inşallah desteksizde bırakırım 10 yıl içmedim..ama..hayat bazen birşeyleri bahane edip sığınmacı yapabiliyor insanları bana neden böyle bir şey yaptın diyenlere hep cevabım..istedim olmasını demişimdir..2 yıllık macera bitsin...artık...yeterince uzadı sıkıldım çünkü...yaza kadar kendimi ve formumu toplayıp deniz kenarında tşörtle güneşlenecek halim kalmadı artık... Bak kardeşini örnek al Küt diye bıraktım İşyerindeki vatandaşlar sen bıraktıysan herkez bırakır gibi cümleler kuruyolar düşün benim sigara potansiyelimi. Hemde yoğun stress yaşadığım bir dönemdi abicim Sende bırakırsın abicim merak etme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Ben www.focusclubtr.com önerebilirim. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Bende sana yeni demlenmiş taze çay önerisinde bulunabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 ya var ya hep aklımda,hatta yakınlarına falan da çok geldim ama uğramak için uygun değildim,yanımda birileri vardı falan.Sen çayı demli tut her an gelebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap